2017 m. balandžio 22 d., šeštadienis

GO SNEAKERS



Sveiki, mano brangieji, pagaliau pavyko sušilti namuose po 'pavasariškų' fotosesijų, rezultatą jau galima pamatyti mano Instagram puslapyje (InstagramStory), na o šiandien jūsų dėmesiui https://www.gosneakers.lt parduotuvė, kuri atsidarė Vilniuje, PC OZAS. Penktadienį su Sandra jau skubėjome sužinoti viską apie madingas tendencijas ir apžiūrėti asortimentą.

"Sneakeriai tapo bendrine kalba, kuria šneka mūsų kojos. Paplepėkime !", tokį sūkį aš radau šios parduotuvės aprašyme ir pilnai sutinku. Paplepėkime apie sneakerius...

Dar prieš gerus kelis metus kedų nebuvo mano drabužinėje, žodis kedai (arba sportinė avalynė) asocijavosi tik su sporto klubu. Dabar madinga kedų infekcija užvaldė visą pasaulį, mano drabužinė ne išimtis. Darjos dėka aš supratau vieną dalyką, Adidas Superstar privalo būti pas mane. Juokas, juokais, tačiau jau ne viena pora laukia vasaros. 
Mados žinovai pataria nešioti sportinę avalynę ne tik prie sportinio stiliaus drabužių, bet ir prie vakarinių suknelių ir dalykinių kostiumų. Aš jau turiu vieną idėja fotosesijai (tiksliau dvi idėjos), priklauso tik nuo oro sąlygų kada galėsime įgyvendinti.

Bet grįžtant prie GO SNEAKERS parduotuvės noriu pasakyti, kad labai malonus ir paslaugus aptarnavimas, didelis sportinių drabužių ir avalynės asortimentas, o svarbiausiai - patogi vieta apsipirkti. Kam nepatinka parduotuvės, kas tiksliai žino ko nori, gali pirkti ir internetu, gausite savo išsvajotus kedus į namus.

Tikriausiai jau pavargo nuo mano kalbų, todėl kviečiu į virtualią kelionę po parduotuvę.













Jeigu dauguma ėjo į parduotuvę ir nežinojo ko tiksliai nori, aš jau buvau tvirtai apsisprendus, man labai reikėjo raudonų Adidas Superstar. Tikriausiai tik aš galiu derinti avalynę prie laikrodžio, bet kaip jau yra, taip yra. Svajojau apie raudonus kedus, pagaliau jie mano. Sakau, man šį sezono raudonos spalvos trūkumas.

Šiek tiek istorijos....

The Adidas Superstar – Hip Hop’o kultūros legenda. Viena ikoniškiausių kedo formų visoje sneakerių istorijoje. 1969m. sukurtas kaip krepšinio batas, netrukus užkariavo ir gatves. Šis modelis buvo pirmasis istorijoje, kurį sudarė vien odinis bato viršus, odinis padas ir kriaukles formos bato nosis, kuri tapo labiausiai atpažįstama šio modelio detalė. Pamėgti tarp krepšinio žaidėjų, batai netrukus persikėlė ir į gatves. Kultinė to meto grupė Run-DMC sukūrė dainą “My Adidas” šlovinančią būtent šį modelį. Nuo krepšinio žaidėjų, iki šokėjų ar šiuolaikinių fashionistų, šis kedas tapo gyvybiškai svarbu kiekvieno kedų mėgėjo lentynose. Per eilę metų, kedas varijavo tarp skirtingų medžiagų, spalvų ir kolaboracijų. Superstarų istorija tęsis ir varijacijų daugės tol kol stilius keisis ir adaptuosis pagal įvairias gatvės kultūras.





Pabaigai mano spalvota Adidas Superstar šeima.... kaip sakoma, wellcome home SUPERSTAR GLOSSY TOE


Apibendrinant noriu pasakyti, kad pagaliau mada tapo praktiška, pagaliau kažkas pagalvojo apie patogumą ir nereikia laužti kojų, galima nešioti tiesiog kedus ir būti labai madingais. 
Ačiū labai https://www.gosneakers.lt  už svajonės išpildymą









SHARE:

1 komentaras

  1. Buvau ir aš užsuki pas juos, bet nieko gero neradau, šiaip pasižvalgiau - parduotuvė fajnai atrodo, bet asortimentas jau nebe :) Ką ir besakyti, jeigu populiariausiu dabar laikomu kedu (Huarache) ten buvo vien dviejų margų spalvų (nei juodos, nei baltos.
    Pasiskaitom:
    http://www.complex.com/sneakers/2013/05/the-30-most-influential-sneakers-of-all-time/nike-air-tech-challenge
    http://apiebatus.com/didejantis-nike-huarache-populiarumas/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig