2017 m. balandžio 18 d., antradienis

Kinetics Bedouin Taxi


Kaip aš jau pasakojau, gavau labai daug Kinetics nagų lakų testavimui, išsirinkau kelius atspalvius, kurie tikrai iš pirmo žvilgsnio patiko, apie vieną net parašiau bloge, tačiau net nesitikėjau, kad tamsiai pilkas atspalvis (kuris visiškai netinka pavasariui) užkariaus mano širdį.



Gelio efekto nagų lakas
KINETICS didžiuojasi pristatydami profesionaliam naudojimui skirtus naujos kartos produktus – Solar Gel nagų laką ir Solar Gel Top Coat nagų lako dangą.
Šie du revoliuciją sukėlę produktai, naudojami kartu, leidžia sukurti gelinio lako efektą, ypatingą nagų žvilgesį ir išsilaiko net iki 10 dienų! Be to, jums nereikės UV ar LED lempos. Šiam puikiam rezultatui pasiekti jums neprireiks ir daug laiko. Vos dviejų žingsnių sistema leis greitai džiaugtis nuostabiu manikiūru.
Nereikia nagų lako pagrindo, tiesiog nulakuokite nagus pasirinktos spalvos laku ir užtepkite apsauginį viršutinį sluoksnį. Tai užtikrins, kad jūsų manikiūras išsilaikys iki 10 dienų, o nagų lakas nepradės luptis ar trupėti. Atsisveikinkite su įprastu nagų laku, kuris pradeda luptis ir trūkinėti jau po kelių dienų, nes Solar Gel yra daug patvaresnis, o viršutinė danga jį padaro dar tvirtesniu, labiau žvilgančiu. Be to, Solar Gel turi savaiminio išsilyginimo savybę, todėl jūsų nagų paviršius bus nepriekaištingai lygus, lyg būtumėt ką tik išėjus iš salono.
Taigi, jei jūs norite tobulo gelio efekto manikiūro, ryškios, spindinčios spalvos vos per kelias minutes – KINETICS kaip tik jums!
Talpa: 15ml
Kaina: 6,59 EUR

Kur pirktiwww.douglas.lt







Mano nuomonė:

Aš visą mėnesį lakavau nagus tik Kinetics nagų lakais. Keista, tačiau dauguma klausė, ar tai ne ilgalaikis lakavimas, labai jau gražiai atrodė viršutinis Kinetics nagų lako sluoksnis. Būtent jis suteikia nerealų gelinių nagų efektą. Aišku, gamintojas kiek persistengė su 10 dienų manikiūrų, tiek nesilaikė nei vienas atspalvis. Ilgiausiai manikiūras išgyveno šešias dienas, tai irgi labai geras rezultatas. Noriu pridurti, kad nagų lako šepetėlis didelis, plokščias ir patogus, lakuoti nagus vienas malonumas. Mano nuostabai, net labai šviesūs ir kaprizingi nagų lako atspalviai atrodė ant nagų tobuliausiai. Kaip jau supratote, mano favoritu tapo tamsiai pilkas Bedouin Taxi, o gal mane taip veikia netikėtai sugrįžusi žiema?
Apibendrinant noriu pasakyti, kad pirkti vieną nagų laką be viršutinio sluoksnio nėra jokios prasmės, reikia būtinai pirkti kartu, tik tada įmanomas žadamas efektas. Ar man patiko? Tikrai taip, nagai atrodo tiesiog pasakiškai.
Užmiršau pasakyti vieną svarbų dalyką, nuotraukoje manikiūrui keturios dienos. Gerai išsilaikė, a ne?

PR sample










SHARE:

1 komentaras

  1. Turetu graziai atrodyti nagu daile su tokiu nagu laku. Pastelines laku spalvos visada atrodo graziai, ypac jei lakas dar su geliniu efektu.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig