2017 m. balandžio 24 d., pirmadienis

MAC Extra Dimension Skinfinish (sofr frost)


MAC spindesio suteikianti pudra su holohgrafiniu efektu šio sezono top'as. Kai rašiau apie rožinį variantą savo bloge, net nesitikėjau, kad gausiu testavimui baltai-violetinį variantą (Soft Frost), na o svarbiausiai, šios spindinčios pudros yra www.douglas.lt parduotuvėje, bent jau Gedimino pr. šią spalvą tikrai mačiau.












Mano nuomonė:

Aš manau šitoje vietoje net nieko nereikia sakyti, nebent, kad MAC Extra Dimension Skinfinish tobuliausia MAC higlighetrio variantas. Taip, labai seniai mano favoritu buvo Soft and Gentle, tačiau jis yra balto aukso spalvos. Progresas ir kosmetikos naujienos seniai žengia į priekį dideliais žingsniais, tik skubėk viską išbandyti. Jau vieno atspalvio higlighteriai yra sena gera klasika, į jų vietą atskubėjo daugiau funkciniai, holografiniai higlighteriai (tokius jau galima rasti MAC, NYX, Jefrree Star). Aš turiu ir NYX ir MAC, palyginimui galiu pasakyti, kad NYX kiek švelnesnis variantas (tikriausiai dėl to, kad mano atspalvis rožinis, jokio įdomumo), MAC labiau pigmentuotas ir kiek ryškiau atrodo nuotraukose. Šnekant apie Soft Frost atspalvį noriu pasakyti, kad ant skruostų jis neatrodo labai jau netinkamai, svarbiausiai derinti jį su šaltais rožiniais skaistalais (su šiltais skaistalų atspalviais gaunasi košė ant veido). Labiausiai man patinka naudoti šį higlighterį vietoje akių šešėlių (mano atveju naudojau su NYX Jombo baltos spalvos pieštuku, akies kampą tamsinau su matiniais The Balm šešėliais). Atspalvis priklausomai nuo apšvietimo keičia savo spalvą nuo baltos iki  violetinės. Ar patinka? O taip, jeigu būtų galimybė, norėčiau turėti visus šios kolekcijos atspalvius, tikrai žinau kaip panaudočiau.
Pabaigai noriu priminti, kad kolekcija yra limituoto leidimo, todėl jeigu norite turėti tokius išskirtinius higlighetrius savo kosmetinėje, skubėkite į parduotuvėje, juk tokias priemones išperka greičiausiai, kartais net aš nespėju nusipirkti (jeigu negavau tai ko noriu testavimui).

PR sample












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig