2017 m. balandžio 24 d., pirmadienis

White Lace Blouse with Hollow Design


Tas noras fotografuotis nežiūrint į oro sąlygas iki gero tikrai neprives, kartas šalta, kartas lyja, tačiau norisi ir viskas. Penktadienį vakare mes su Sandra skubėjome į Sandra Yushka naujos kolekcijos pristatymą, todėl neįamžinti savo drabužių derinių tiesiog negalėjome. 

Aš jau tiksliai žinojau, kad turiu parodyti Jums šitą palaidinę, kurią užsakiau labai seniai iš https://www.yoins.com/ internetinės parduotuvės. Užsakinėjau iš ten pirmą kartą, mano nuostabai nebuvo ribų, nes jau įpratus užsakinėti L dydžio drabužius (ir jie man puikiai tinka), o čia atkeliavo tikrasis L. Oh, neriniuota palaidinė be galo graži, tačiau ryškiai per didelė. Aišku, nauja tendencija 'per ilgos rankovės' kažkiek gelbsti situaciją, tačiau be dirbo čia apsieiti negalima. Iš kitos pusės vasarą prie džinsinių šortų arba tiesiog prie maudymuko (paplūdimy) bus visai kitoks vaizdas, bet planavau aš ją nešioti ne taip.
Peržiūrėjus savo spintą supratau, labiausiai tinka diržas su auksine didele detale, tačiau daugiau papuošalų ir kitų detalių nepriderinsi. Aš manau gavosi labai gražiai, bent jau man labai patinka. Klasikinės spalvos: juoda ir balta. Skrybėlė saugo nuo lietaus (žinot kaip būna, lietsargio neštis nesinori, o kartais iki renginio reikia ir paeiti), raudonos lūpos - pagrindinis akcentas.

Labiausiai patiko tai, kad palaidinė per visą nugarą turi užtrauktuką, todėl nereikia galvoti - padaryti makiažą, ar apsirengti ir tada pereiti prie makiažo (tam, kad nesutepti drabužių). Turint užtrauktuką palaidinę galima užsidėti jau turint makiažą ir nebijoti pudros dėmių, kurios tragiškai atrodo ant baltų drabužių, o kas blogiau, sunkiai išsiplauna.

Ką aš noriu pasakyti, žiūrėkite išmatavimus ir dydžius, mano brangieji tam, kad nereikėtų ieškoti nešiojimo variantų, kaip teko daryti man. Tradiciškai noriu pridurti, kad užsakymai atkeliauja per 2-3savaitės iš Čekijos, mokėti mokesčių neteko.






Nuotraukos- Sandra (www.kurmanoraktai.lt)

Palaidinė - https://www.yoins.com/
Kelnės - ZAFUL
Avalynė - New Yorker
Diržas - H&M
Skrybėlė - ZAFUL
Laikrodis - Daniel Wellington
Papuošalai - Pandora









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig