2017 m. balandžio 22 d., šeštadienis

RED flower bomb


Labai noriu pasidalinti su Jumis savo darbo rezultatu. Nežiūrint į blogą orą , aš šiandien skubėjau įamžinti savo naują drabužių derinuką. Nepatikėsite, tačiau aš net negaliu miegoti kai spintoje yra naujų drabužių, ir taip nuo pat mažens. Tikriausiai prisimenate, gavau savo užsakymą iš  http://www.reserved.com/lt/ parduotuvės, todėl šiandien valdo raudonas atspalvis.

Negaliu atsidžiaugti dvejais dalykais: tobula maža rankine ir nerealiomis raudonomis kelnėmis. Kaip jau supratote, raudona spalva pilnai užvaldė mano širdį ir drabužinę, tačiau perkant drabužius aš ilgai mąstau kaip nešiosiu ir kaip derinsiu. Pasirodo, raudonas kelnes derinti paprasta, reikia kiek ramesnių spalvų kitų drabužių derinimui. Lengva? Tikrai taip, tinka visi variantai nuo khaki (mano pasirinkimas šiandien) iki juodos ir baltos. Svarbu, kad atspalvis būtų neutralus ir nesikirstų su raudonu.
Aš jau rašau labai ilgą RESERVED drabužių norų sąrašą, manau dar noriu grįžti prie pastelinių rožinių ir mėlynų atspalvių, juk pavasaris ateina, todėl įleiskite spalvas į savo drabužinę.







Aksominė striukė - RESERVED
Kelnės - RESERVED
Rankinė - RESERVED
Avalynė - ALDO
Laikrodis - Daniel Wellington











SHARE:

2 komentarai

  1. kokia pasiurpus oda vienoj fotkej, net man salta pasidare! Oj kokia tu saunuole, tokiu oru! uch

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig