2017 m. balandžio 12 d., trečiadienis

„WellnessPack“ moterims


Labas rytas, mano brangieji, tikriausiai pastebėjote mano darbingumo potencialą paskutinę savaitę. Jokio stebuklo, tačiau tiesiog vitaminai. Aš labai retai rašau bloge apie tokius dalykus, nes vitaminai ir maisto papildai labai asmeninis pasirinkimas, manau čia rekomendacijos neturi labai didelės reikšmės, tačiau jeigu trūksta energijos, nėra nuotaikos, dirbti nesinori, pavargstate greičiu nei įprastai, išeitis - „WellnessPack“ moterims.









Mano nuomonė:

Kodėl aš labai skeptiškai vertinu vitaminus? Dažniausiai nuo vitaminų jaučių vienintelį poveikį, padidėjusi apetitą ir prasideda budėjimas prie šaldytuvo visą parą. Būtent todėl dažniausiai perku tik tai vitaminus plaukams, nagams ir odai, jų sudėtyje vitamino C nerasta. „WellnessPack“ moterims tai subalansuotas vitaminų kompleksas. Tiesą sakant, labai nustebau atidarius vitaminus, ir vietoje įprasto įpakavimo pamačius maišius su kelių rūšių kapsulėmis skirtomis vienai dienai. Taip supakuotą ir atskirtą maisto papildą patogu pasiimti su savimi keliaujant, arba geriant vitaminus ne visi kartu, o kažkokią dalį dienos metų.

Kaip aš supratau iš aprašymo, dvi kapsulės tai   aukštos kokybės natūralūs žuvų taukai su vertingomis riebalų rūgštimis EPR (eikozapentaeno rūgštis) ir DHR (dokozaheksaeno rūgštis). DHR padeda išsaugoti normalų regėjimą, padeda palaikyti normalią širdies veiklą,  padeda palaikyti smegenų funkciją.
 Juodos spalvos kapsulė - unikalus švediškų dumblių ir šilauogių kompleksas. Dumbliuose gausu karotenoido astaksantino, o šilauogėse yra polifenoli. Karotenoidas, natūralus pigmentas, randamas Haematococcus Pluvialis dumbliuose. Dumbliai sudžiovinami, sumalami ir sudedami į kapsules. Šis pigmentas yra galingas antioksidantas, kurio poveikis labai daugiafunkcis, jis apsaugo nuo žalingų UV spindulių, laisvųjų radikalų ir kitų organizmui kenksmingų veiksnių. Astaksantinas slopina skausmą po intensyvaus fizinio krūvio, todėl papildą labai mėgsta profesionalūs sportininkai – jie gali daug greičiau apsigauti ir vėl intensyviai sportuoti. Šis maisto papildas padidina kolageno kiekį, lygina raukšles ir gausiai drėkina odą, todėl ji tampa elastingesnė. Šį maisto papildą rekomenduojama naudoti kartu su žuvų taukais, tada organizmas jį geriau pasisavina.
Na ir paskutinė kapsulė - multivitaminai ir mineralai: Vitaminas A, Vitaminas D, Vitaminas B1, Vitaminas B6, Vitaminas12, biotinas, magnis, chromas, foliatas ir t.t.

Ką aš galiu pasakyti, niekada negėriau žuvų taukų, nes atrodė kad tai OMG kaip neskanu. Patikėkite, skonis nesijaučia, o poveikis tikrai vertas. Visi reikalingai vitaminai, mineralai ir 'grožio kompleksas' viename įpakavime labai retas atvejis, tačiau aš likau be galo patenkinta. Jeigu bloge pastoviai yra daugiau nei keli įrašai, reiškia viskas vyksta taip, kaip turi būti. Jeigu ir Jums pavasarį pastoviai trūksta jėgų,  sustiprinkite savo imunitetą ir pagalvokite apie vitaminus ir maisto papildus.

PR sample







SHARE:

1 komentaras

  1. Taip, pritariu, šie vitaminai - tikrai gera kompleksinė pagalba. Vartoju juo ne ištisai, tačiau dažniausiai pavasarį ir žiemą, kai šviežio maisto būna mažiau. Man patinka, kad jų sudėtis - natūrali, viskas paprasta ir aišku, jokių ten pribumbasų.. Ir dar prie šių taip pat mano nesenas atradimas yra probiotikų kompleksas: https://www.gintarine.lt/lacto-bifidobakteriju-kompleksas-kramtomos-tabletes-n60-jam/catalogstoredetail.aspx?ID=354100 Labai daug domėjausi virškinimu ir ypatingai žarnyno įtaka visam mūsų organizmui, tad labai apsidžiaugiau radusi kompleksinį sprendimą. Na nes tų probiotikų ne vienas yra, pasirodo :) Savijauta tikrai pagerėjo, o žarnyno darbas, beje, ir išvaizdai (ypatingai odai) turi reikšmės. Tai čia priskirčiau prie moteriško vitaminų rinkinuko :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig