2017 m. gegužės 5 d., penktadienis

Antras kartas nemeluoja - Reserved Shop Online


Kaip aš sakau, antras kartas nemeluoja, o pirmas blynas tikrai nebuvo prisvilęs. Apie ką aš? Apie užsakymus iš internetinės http://www.reserved.com/lt/lt/ parduotuvės. Pirmą kartą gavus užsakymą buvau septintame danguje vien dėl to, kad atkeliavo  svajonių rankinė ryškiai oranžinės spalvos, kurios jau nebebuvo parduotuvėse. Vis dar mąstau, gal reikėtų užsakyti tokią pat mėlyną, nes modelis tiesiog tobulas. Na o šiandien iš pat ryto kurjeris pristatė dar vieną mano užsakymą tiesiai į namus.
Kaip jau supratote iš pirmos nuotraukos, gėlių motyvai jau beldžiasi į mano drabužinės duris. Kaip ir minėjau, savaitgalio orai žada būti geri, todėl pasistengsiu įamžinti visus drabužių derinius kaip įmanoma greičiau tam, kad parodyti Jums, mano brangieji. Kaip nekantrauju pasimatuoti suknelę, net neįsivaizduojate.

Noriu priminti, pirmam užsakymui iš http://www.reserved.com/ parduotuvės užprenumeravus naujienas taikoma 10% nuolaida, užsakymai virš 50 EUR pristatomi nemokamai, taip pat galioja 30 dienų grąžinimo garantija.


Aš jau sugebu užsakyti iš internetinės parduotuvės ne tik avalynę, bet ir džinsus. Tiksliai žinau, kad mano dydis tarp 36 ir 38. Prieš pavasarį planuoju kiek sulieknėti, todėl pirkau 36. Išsiuvinėtas bomberis net pati nežinau kaip atsidūrė mano pirkinių krepšelyje, na o juodi klasikiniai aukštakulniai atskira istorija.


Visą užsakymą padariau būtent dėl jų. Kodėl? Nes tokių patogių ir klasikinių aukštakulnių ieškau labai seniai. Norėjau pirkti nude spalvos, bet būkime realistais, nude irgi netinka prie visų drabužių. Aišku, juoda spalva nelabai tinka vasarai, tačiau tai nėra basutės ar paplūdimio šlepetės, todėl klasika lieka klasika. Taigi grįžtant prie internetinės parduotuvės noriu pasakyti, kad būtent ten liko visi dydžiai, o realioje parduotuvėje jau viskas seniausiai išpirkta (juk jiems taikoma nuolaida). Tiesa, toks modelis siūlomas ir raudono atspalvio.  Aš užsakiau 39 dydį, tegul būna kiek didesni, negu spaudžia, ypač vasarą. Noriu pasakyti, kad tokio tipo avalynė labai patogi ir ją galima nešioti visą dieną. Na taip, net man pasitaiko dienų, kai reikia ant kulnų lakstyti po miestą nuo ryto iki vakaro, būtent tada patogi avalynė yra nepakeičiamas variantas.

Juodos spalvos aukštakulniai

Užsakinėti džinsus internetu reikia drąsos, tačiau aš jau seniai žinau ko noriu. Suplėšyti džinsai nepalieka savo pozicijų, todėl kiek šviesesnės spalvos modelis keliauja į mano drabužinę. Manau, jie bus tikrai kokybiški, nes pasiūti gana gerai ir suplyšusios vietos liks tokios pat per visą nešiojimo laiką. Turiu variantų (patikėkite, jie yra mano dydžio, niekur nespaudžia ir atrodo gana gerai), bet tik atsisėdi ir pradeda traškėti per visus galus siūlai.

Sportiniai marškiniaii/ Džinsai

Na o sportiniai marškiniai su Rolling Stones lūpomis mane pakerėjo iš pirmo žvilgsnio. Balta, raudona, mėlyna, - amžina klasika, todėl tinka tiek prie džinsinių drabužių, tiek prie klasikinių švarku.



Savaitgalį Sandra manęs paklausė apie akinius, kodėl aš jų nenešioju? O gi todėl, kad jų neturiu. Labai ilgą laiką bendradarbiavome su vardiniais akiniais, todėl pirkti akinių nereikėjo. Reserved parduotuvėje išsirinkau klasikinius Aviator tipo akinius, jie man tinka puikiai, spalvos gražios, kaina prieinama kiekvienam.

Akiniai

Pabaigai apie meilė gėlių motyvams ir bomberiams. Sakau labai garsiai "taip" bomberiams, o dar garsiau sakau "taip' išsiuvinėtoms detalėms. Bomberis gana brangus, tačiau atrodo labai įspūdingai ir vertas kiekvieno sumokėto cento. Pridėkite 10% nuolaidą ir gaunasi jau ne taip baisu. ;-)

Bomber tipo švarkas su gėlių raštais
Tiesą, liko neparodyta gėlėta suknelė, tačiau nenoriu rodyti, tai mano drabužių derinuko dalis sekmadieniui Mamos dienai. Juk turi likti kažkiek paslapties, a ne?

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad pirkti internetu tapo labai patogu, tai taupo jūsų brangų laiką. Na o mano vyras iki šiol nežino kiek naujų drabužių atsirado mano spintoje, svarbu tik suderinti pristatymo laiką taip kad jis jau būtų darbe.








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig