2017 m. gegužės 5 d., penktadienis

Bobbi Brown Smokey Eye Mascara


Vakar vakare praverčiau savo blogo įrašus ir bendrą vaizdą, supratau, mano blogas jau seniai ne tik apie išbandytas kosmetikos priemones. Jau galima sakyti, kad tai gyvenimo būdo internetinis žurnalas, kur galima rasti viską - nuo madingų įrašų, išbandytų kosmetikos priemonių apžvalgų ir lengvai paruošiamų receptų. Būtent to aš ir norėjau, būtent taip turi atrodyti mano blogas, dar liko keli planai pridėti įrašus apie keliones ir interjerą. Bet tam reikia laiko, kelionė jau ne už kalnų, todėl laukite permainų. Šiandien jūsų dėmesiui įrašas apie išbandytas kosmetikos priemones, o jeigu dar tiksliau apie Bobbi Brown Smokey Eye Mascara, kuris suteikia dirbtinių blakstienų efektą.




Smokey Eye Mascara
Tankinantis blakstienų tušas
Žavėkite tankesnėmis, ilgesnėmis, tarsi vėduoklės užriestomis blakstienomis. Kuo jis ypatingas? Tai itin intensyvus pigmentinis tušas, išryškinantis kiekvieną blakstieną ir sukuriantis išraiškingų, dramatiškų akių įvaizdį. Storesni šepetėlio šereliai tolygiai iššukuoja ir nudažo kiekvieną blakstieną nuo šaknų iki pat galiukų, o smailus šepetėlio galiukas išryškina trumpas, sunkiai pasiekiamas blakstienas. Vos po akimirkos mėgaukitės nakties juodumo svaiginančiai ilgomis blakstienos – šis tušas tobulai tinka sukurti dūminį akių makiažą.
Talpa: 5ml
Kaina: 29,95 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt




Mano nuomonė:

Pavasarį kiekvieną kosmetiką gaminanti kompanija išleido po blakstienų tušą, kai kurios net po kelis blakstienų tušų variantų. Didžiąją galį rinkos naujienų aš gavau testavimui. Ar viską įmanoma išbandyti? Tikrai ne, todėl rankos iki Bobbi Brown blakstienų tušo daėjo tik dabar. Žinokite, labai gailiuosi, kad neišbandžiau tušo anksčiau, nes rezultatas tobuliausias iš visų. Matote, kokios ilgos, ryškios, juodos, tankios, atskirtos blakstienos? Ir tai tiesiog tušas. Įpakavimas nieko ypatingo, sidabrinis, metalinis, tikrai netraukia dėmesio, Bobbi Brown klasika. Tušo šepetėlis paprastas, tankus, bet iš pirmo žvilgsnio tikrai nepasakysi, kad daro stebuklus. Bet stebuklas įvyko, šepetėlis leidžia nudažyti blakstienas nuo pat augimo linijos, atskiria ir tankina, prašukuoja ir storina. Vis žiūriu į nuotrauką ir negaliu patikėti, ar tai tikrai mano blakstienos? Tušas ant blakstienų išsilaiko visą dieną, nusiplauna labai lengvai, su paprastu valikliu. Ar rekomenduoju? Privalote jį nuspirkit jeigu svajojate apie dirbtinių blakstienų efektą.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig