2017 m. gegužės 5 d., penktadienis

Beauty Talk


Geriu antrą puodelį kavos ir bandau pabaigti Beauty talk rubriką. Per daug išeiginių man tikrai naudos neatneša, per jas užmirštu ką reiškia daryti tai, ką reikia padaryti. Šis savaitgalis suplanuotas darbingas, nes vakar girdėjau orų prognozę, bus saulėta. Nepatikėsite tačiau foto grafuoti vasariškus drabužius kai lauke šalta ir vėjas labai sunku. Siūlau gerti kavą kartu, laukti vasaros ir skaityti geriausius mados ir grožio blogerių įrašus Beauty talk rubrikoje.





Pradėsime Beauty talk rubriką nuo Darjos derinio. Pažįstu Darją jau daugiau nei du metus, bet ji vistiek sugeba mane nustebinti savo deriniais. Tik Darja moka derinti trandinius ir beveik nesuderinamus dalykus, kurios aš derinti net nebandyčiau. Vienu žodžiu, išsiuvinėta tunika įrašyta į norų sąrašus.


Apie planą sekmadieniui skaitome Maženos bloge, skubu priminti, kad sekmadienis jau ne už kalnų. Išbandome?


Perkaisčiau komentarus ir labai nustebau. Ne labai? Tobulai, nes tokio pižamos tipo kostiumai be galo madingi šį sezoną. 


Geltonas atspalvis šio sezono hitas ir 'must have'. Živilės pasirinkimas - geltonos spalvos rankinė. Aš manau, kad Živilei reikia daugiau dėmesio skirti madingiems įrašams, nes jai puikiai sekasi.


Pagaliau jau ir Inga ne juodai balta, aišku, tamsios spalvos vis dar dominuoja, tačiau gėlių motyvai džiugina kaip niekada. Labiausiai patiko rankinė iš Aldo.


Dar vienas tobuliausias drabužių derinukas Sandros sąskaitoje. Suknelė atrodo nuostabiai, tiek atspalvis, tiek modelis, tiek pasirinkti aksesuarai.


Klasikinių drabužių princesė Martina pasakoja apie vasaros tendencijas: plačias kelnes, pastelines spalvas ir lengvas palaidines.


Enrikos drabužių derinius irgi užvaldė pastelinės spalvos ir ryškios rankinės, na o nuostabūs vaizdai atima žadą.



Apie Vichy Slow Age pristatymą ir Simonos drabužių derinuką skaitome bloge. Man Simonos įvaizdis buvo vienas iš gražiausių.


Arūnė savo blogo skaitytojams pasakoja apie naujai atidarytą vietą Kaune "Knygų ministeriją", o aš negaliu patraukti akių nuo tobulo švarko.


Kotrynos bloge skaitome apie svorio mažinimą, dietas ir sportą. Palikite savo ir kitų riebalus ramybėje. O taip, tikrai taip.



Dovanų idėjų gidas mamai pagal Grožio gurnamę. Smagu, kad visi galima variantai surašyti vienoje vietoje. Aš dar nežinau, kaip ir ką dovanoti, bet gali būti pasinaudosiu Modestos patarimais.



Mosp bloge radau labai įdomų įrašą apie Beauty Blender kempines, kaip atskirti originalią nuo Aliexpress varianto, apie pliusus ir minusus. Be galo naudingas įrašas, rekomenduoju.

Kiek supratau, Uoga Uoga atnaujino ne tik savo siūlomų kosmetikos priemonių asortimentą, bet ir formules. Reikės būtinai išbandyti ir įvertinti pačiai. Patricijos bloge skaitome apie kūno kremą "Mojito iš ryto". Aš manau, tai tobula dienos pradžia.


Greta savo blogo skaitytojams pasakoja apie Dove dezorodantus. Mano Powder Soft pieštukinis ir purškiamas nukeliavo pas mamą, jai tokie labai patinka. Na o mano kosmetinėje liko tik rutulinis, labai patinka švelnus ir pudrinis aromatas.


Salomėja, grožio dėžučių karalienė. Šį kartą jos rankose Eurovaistinės grožio dėžutė. Ir tokių dar būna? Tikrai taip, tūrinys patiko net man.


Kol aš vis dar nerandu laiko išbandyti Oriflame naujienas, skaitome Viktorijos nuomonę bloge apie kvepalus ir lūpų balzamą.

Tokia buvo mūsų trumpa madinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig