2017 m. gegužės 7 d., sekmadienis

Oriflame „Amber Elixir Crystal“


Labas rytas, mano brangieji, vakar leidau sau sąlyginai kiek pailsėti, nes buvo super geras oras. Tai reiškia tik vieną, nuostabų laiką skirta fotografavimuisi. Būtent tą visą dieną ir dariau. Šiandien parodysiu rezultatą, na o kol kas šnekame apie Oriflame kvepalus. Manęs visi labai dažnai klausia, kodėl aš vis dar paimu testavimui Oriflame, juk man siunčia kur kas geresnius ir rimtesnius kvepalus? Nes man patinka, aš iki šiol svaigstu nuo Oriflame Gordani aromatų, būtent todėl nepraleidžiu progos išbandyti kažką naujo. Šį kartą mano rankose Oriflame „Amber Elixir Crystal“.






Pasiduok džiaugsmo bangai su šiuo prabangiu rytietišku kvapiuoju vandeniu, kuris pakeri tave savo kibirkščiuojančiu išskirtinio Baltijos gintaro akordu pradžioje. Aromato širdyje skleidžiasi juodgrūdės žiedai, o galiausiai nusėda rudojo cukraus natos. Parfumeris sukūrė Baltijos gintaro akordą derindamas žalumos ir vandens natas, kad išreikštų daugialypę gintaro prigimtį. Tai prabangi, nepamirštama ir paslaptinga kelionė į gaivą ir jausmingumą.



Mano nuomonė:

Na o dabar mano nuomonė, nes aprašymas nepasako nieko konkretaus, apart paslaptingumą ir jausmingumą. Vienu žodžiu, storo mėlyno stiklo buteliukas su aksinėmis detalėmis. Aš jau išmokau nevertinti kvepalų pagal buteliuką, nes dažniausiai kuo paprastesnis buteliukas, tuo įspūdingesnis kvapas. Amber Elixir kvapas gana stiprus, tačiau labai greitai išgaruoja. Aš net nepastebėjau kaip jis jau nustojo kvepėti. Pirmo kvepalų akordai - rudasis cukrus, švelnus ambros ir kiek gaivesni vandens aromatai. Aš manau, tai vanduo su paskanintu citrusinių vaisių poskoniu. Ar kvapas yra rytietiškas? Aš taip nepasakyčiau, taip, pradžioje kvepalai saldūs, tačiau po kiek minučių pagrindiniu smuiku groja jūriniai aromatai ir baltos gėlės. Vienintelis minusas - kvepalus ant savęs jaučiu apie valandą, tai kaip EDP labai trumpai.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig