2017 m. gegužės 23 d., antradienis

Atostogauti....


Tos, seniai suplanuotos, atostogų pradžios aš laukiau tikriausiai pusę metų. Labai norėjau pabėgti nors savaitei į šiltus kraštus, tačiau tai vyras negalėjo, tai man buvo labai daug numatomų renginių. Pagaliau sutapo norai ir galimybės, mes nusipirkome kelionę į Turkiją, o šiandien išaušo ta išsvajotoji diena. Iš pat ryto patraukėm link oro uosto link. Na, aš bučiau ne aš, jeigu pakeliai nedirbčiau ir nedaryčiau nuotraukų. Vakar nudažiau plaukus su Colorista ryškiai rožiniu atspalvių, priderinau plaukų spalvą prie megztinio blizgučių. Daugiau kelionės akimirkų galima pamatyti mano Instagram puslapyje (InstaStory paskyroje).

Šnekant apie kelionę, neįmanoma nepaminėti dviejų dalykų: patogios avalynės ir lagaminų. Jeigu su patogia avalynė viskas seniai aišku, tai ECCO, tai apie lagaminus noriu papasakoti kiek plačiau. Jau seniai keliauju su Rimowa. Tai kokybė, už kurią verta mokėti. Lagaminai ne tik kokybiški, patogūs, gerai apgalvoti, tačiau ir išskirtiniai. Mano Bossa Nova Multiwheel lagaminas prisijungia prie telefono, valdyti meniu paprasta. Pagaminą galima įregistruoti į skrydžius (EVA Air ir Lufthansa), nustatyti ant lagamino displėjaus savo logotipą, adresą, vardą ir pavardę, inicialus. Vienu žodžiu, nerealus dalykas. Aš kiek vėliau papasakosiu apie lagaminą daugiau,būtinai įkelsiu daugiau nuotraukų. Mažasis verslo klasės Rimowa Topas Aluminum Business Trolley lagaminas skirtas kompiuteriams, dokumentams ir fotoaparatui. Tokį mažą lagaminą galima pasiimti su savimi į lėktuvą, logiška, mano foto įranga visada su manimi. O kaip kitaip? Juk niekada nežinai, kada padarysi tobulą nuotrauką.







Megztinis - New Yorker
Džinsai - ZARA
Avalynė - ECCO
Plaukai - Colorista (spalva Dirty Pink)
Akiniai - Yoshop
Lagaminai - Rimowa






SHARE:

4 komentarai

  1. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aš net nežinojau, kad būna išmaniųjų lagaminų. Aišku pasižiūrėjau kainas, tai nemanau kad visiems jos yra įkandamos. Aš pati ilgą laiką keliaudavau su kelioniniu krepšiu ir kadangi tos visos kelionės iš ir į oro uostą labai išvargindavo, nusprendžiau investuoti į lagaminą. Nuėjau čia https://www.panorama.lt/parduotuves/bags-more/ ir su konsultantės pagalba išsirinkau DELSEY Segur lagaminą. Tai dabar ta pati nemaloniausia kelionių dalis tapo gerokai lengvesne :) Čia foto mano lagamino http://www.delsey.com/dw/image/v2/BBHX_PRD/on/demandware.static/-/Sites-delsey-master-catalog/default/dwfe1ec847/images/00203882002-2.jpg?sw=1000&sh=1000

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aliona, dievinu tavo blogą, jis tikrai nuostabus. Norėčiau paklausti, per kur pirkote kelionę - iš kelionių agentūros? Žinoma, gal ir patogu, bet ganėtinai brangiai išeina. Siūlyčiau kitą kartą pabandyti bilietų paieškoti per lektuvubilietai.lt, o būsto - per AirBnB - tokia kelionė tikrai pigiau išeis. Žinoma, į Turkijoje taip atostogauti gal ir nerizikuočiau, bet centrinėje Europoje - pats tas. Taip pat būtų smagu sužinoti, kiek tas išmanusis lagaminas kainavo.
    P.S. "Pagaminą galima įregistruoti į skrydžius (EVA Air ir Lufthansa), nustatyti ant lagamino displėjaus savo logotipą, adresą, vardą ir pavardę, inicialus. " - ištaisyk klaidą į lagaminą.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig