2017 m. gegužės 2 d., antradienis

DOUGLAS HOME SPA SEAWEED & SEA MINERALS


Labas rytas, mano brangieji, pagaliau darbo diena. Esmė ne tame, kad nemėgstu ilsėtis, esmė tame, kad poilsio dienų buvo ryškiai per daug. Labai noriu grįžti prie normalaus darbo tempo ir įprasto blogo rašymo. Kai vyras namuose, neišeina normaliai dirbti, nes jis irgi nori dėmesio, o dėmesys blogui. Vienu žodžiu, tenka uždaryti kompiuterį ir laukti darbo dienos.  Šiandien jūsų dėmesiui tai, kas praeitą savaitę man patiko labiausiai - DOUGLAS HOME SPA SEAWEED & SEA MINERALS kūno priežiūros linija.








Mano nuomonė:

Dievinu savo vonią ir galimybę atsipalaiduoti po sunkios darbo dienos (taip, taip, visada sakiau, kad bloginimas toks pats sunkus darbas, kaip ir visi kiti darbai). O tam, kad atsipalaiduoti, reikia gerų priemonių, Dažniausiai savo bloge rašau, kad Douglas priemonės man nelabai patinka, bet šį kartą vadybininkai siųstadmi man šį rinkinį pataikė 100%. Geros, kokybiškos ir skaniai kvepiančios kūno priežiūros priemonės paperka net mane. 
Mano rankose DOUGLAS HOME SPA SEAWEED & SEA MINERALS kūno priežiūros linija ir tualetinis vanduo. Visų priemonių kvapas panašus: jūra, dumbliai, gaiva. Galima pasakyti ir taip, kad kvapas gana universalus, patiks daugeliui iš jūsų, plius tinka tiek moterims, tiek vyrams. Mano vyras net nesuprato, kad tai mano dušo žėlė ;-), sakė gerai gaivina iš pat ryto. Man labiausiai patiko kūno aliejus, OMG, kokio tobulumo kosmetikos priemonė. Konsistencija nėra riebi, reikia galvoti, kad tai sausas aliejus, kuris gerai maitina, greitai susigeria ir nelieka riebių dėmių. Kūno kremas gana riebus, sakyčiau, kad tai labiau sviestas sausai kūno odai. Na o dušo želė, tai puiki galimybė naudoti vieno aromato kūno priežiūros priemones kartu. 
Tikriausiai kelis žodžius turiu pasakyti ir apie kvepalus, patiko, tikrai patiko. Buteliukas aišku nėra super prabangus, tačiau kvapas lengvas, gaivus, neerzina ir puikiai tinka vasaros sezonui. Išsilaiko apie geras porą valandų, ant drabužių ir plaukų ilgiau.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, man priemonės  labai patiko, rekomenduoju išbandyti DOUGLAS HOME SPA liniją, nes  www.douglas.lt puslapyje  kvapų yra įvairiausių, todėl kiekvienas galės išsirinkti pagal savo skonį. Iš aprašymų man dar labai patiktų AYURVEDA, perkant dabar, antrai priemonės teikiama 30% nuolauda.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig