2017 m. gegužės 2 d., antradienis

Pointed Toe Embroidered Velvet Flat Shoes


Tikriausiai reikėtų parašyti atskirą blogo įrašą apie "Vyrus ir madą", nes kiekviena madinga batų porą į mūsų šeimą atnešą skandalą. Pradžioje maniau, kad vyras taip pergyvena, kad jam reikės daryti derinių nuotraukas, bet po to supratau, jis nesupranta mados. Jam visi madingiausi batai, overSized stilius, šilkinės pižamos, naktinės vietoje suknelių atrodo neįprastai baisiai. Taip, taip, būtent baisiai, o ne madingai, išskirtinai ir gražiai.
Su šita porą batų skandalas irgi atėjo namo, vyras sakė, kad juos fotografuoti galėsiu tik su Sandra, nes tikriausiai tik kitos blogerės galės įvertinti mano 'madingą pasirinkimą'. Velniop, juk aukštakulniai ant platformos, trumpi sijonai ir aptempta krūtinė tikrai ne madingi reiškiniai. Aišku, galima laviruoti ir bandyti surasti 'madingą ir gražų' vidurį (jeigu toks aplamai egzistuoja), tačiau tokių įspiriamų batų norėjau labai seniai. Tikriausiai nuo to momento, kai pamačiau Gucci loaferius. Manau jeigu norisi investuoti pinigus, reikia pirkti Gucci, jeigu pinigų nėra, reikia ieškoti kiek pigesnių ir prieinamesnių variantų.  Juk Gucci klasika, tikrai taip, tačiau traukinys jau nuvažiavo, jie buvo madingi praeitą sezoną, taip juos nešioti dar galima, tačiau jau nieko nenustebinsi. Ar verta? Mano galvoje atsakymas labai paprastas, "ne".
Tik šį sezoną Lietuvos rinkoje pasirodė kelį variantai, kurie tikrai nesužavėjo. ZARA parduotuvėje vakar mačiau labai daug trendinės avalynės, bet kainos, kainos kandžiojasi (juk aš logiškai suvokiu, kad tokia avalynė skirta kelioms ypatingoms progoms ir nuotraukoms Instagram puslapyje). Būtent todėl mokėti per brangiai nesinori. Savo variantą pirkau www.zaful.com internetinėje parduotuvėje. Tik pamačiau naujieną, iš karto žinojau, kad pirksiu, nes su pižamos tipo šilkinėmis kelnėmis, prailgintu švarku arba su džinsais ir tinklinėmis pėdkelnėmis tai bus tobuliausias ir madingiausias variantas. Nesvarbu, ką galvoja vyrai, svarbu ko noriu aš, teisingai? Tiesa, Sandra sutiko važiuoti kartu į fotosesija, nes ji turiu panašius batus iš Tamaris.


Tokie batai prailginą koją, mano 39 dydis atrodo lyg 43, bet 'mada' nugalėjo. Aš jau turiu kelis drabužių derinukus galvoje, todėl labai greitai parodysiu rezultatą. Kas liečia kokybė, ji kaip visada gera, išsiuvinėtos detalės atrodo gražiai, siūlų nesimato.



Ar verta pasiduoti madingoms tendencijoms? Aš manau verta, nes kada jeigu ne dabar tavo drabužinėje gali atsirasti madingi aksominiai loaferiai?

Mano pirkti iš www.zaful.com




SHARE:

2 komentarai

  1. Prajuokinai su ta istorija apie vyro reakcijas :D Aš tiek daug neeksperimentuoju, bet būna pasitaiko, jog ir maniškis numeta kreivą žvilgsnį ir tolerantiškai sako "priprasiu" :D

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig