2017 m. spalio 26 d., ketvirtadienis

Kerastase Discipline Keratine Thermique lyginamasis plaukus sutramdantis pienelis


Labas rytas, mano brangieji, su pirmu sniegu. Vakar negalėjau patikėti savo akimis, išeiname po madingo pasirodymo Rygoje ir sninga. OMG, nejaugi žiema jau ne už kalnų, o kaip gi mano drabužių derinukai be pėdkelnių? Vienu žodžiu, šiandien sniego nenusimato, aš labai darbingos nuotaikos, todėl jau tvarkau nuotraukas, o kol kas apie kelias išbandytas ir pamiltas kosmetikos priemones, Pradėsime nuo Kerastase. Čia tas atvejis kai išėjai į parduotuvę duonos, o grįžau su pilnu maišu kosmetikos ir drabužių.




Kerastase Discipline Keratine Thermique lyginamasis plaukus sutramdantis pienelis, naudotinas prieš formuojant plaukus plaukų džiovintuvu. Apsaugo nuo plaukų šiaušimosi ir neigiamo drėgmės poveikio*.
Thermo-seal Glazing: 
Išlygina plaukus, suteikia jiems žvilgesio ir palengvina jų šukavimą.
Kerastase Discipline Keratine Thermique pienelis užtikrina veiksmingą apsaugą nuo neigiamo karščio poveikio.





Mano nuomonė:

Ne, ne, nepagalvokite, duos į parduotuvę aš neėjau, aš tiesiog pirkau Kardashian Beauty plaukų priežiūros priemones ir gavau dovanų mini Kerastase įpakavimą. Juokingiausias dalykas, kad pirkau panašią priemonę iš Kardashian linijos, o išbandžius Kerastase, savo pirkinio net neatidariau. 
Aš nesu labai didelė Kerastase plaukų priežiūros priemonių mylėtoja, puikiai suvokiu, kad priemonės stiprios, be specialisto konsultacijos geriau tokių nepirkti, nes pataikyti labai sunku, o investuoti pinigus į neaiškų rezultatą visai nesinori. Vienintelis dalykas, kuris man labai labai patinka, Kerastase Thermique pienelis. Jis skirtas plaukų tiesinimui ir tinka labai sausiems plaukams. Mano jau nebe tokie, todėl ieškojau kitos priemonės. Nenoriu, kad priemonė būtų purškiama, noriu labiau drėkinančio pienelio, kuris neapsunkina plaukų. Man atrodo, aš jau tokį radau. Kerastase Discipline Keratine Thermique lyginamasis plaukus sutramdantis pienelis labai lengvos ir nesvarios tekstūros, kvapas kiek stiprokas, saldus pudrinis, jaučiasi plaukuose gana ilgai. Svarbiausiai nepadauginti priemonės, nes kas per daug, tas nesveika. Po pienelio naudojimo plaukai lyg šilkas, man jau net nereikia jų tiesinti, jie atrodo nuostabiai. Ar galima patikrinti kaip priemonė apsaugo plaukus nuo karšio ir temperatūros džiovinant ir tiesinant? Aš nežinau, pagyvensim, pamatysim, bet pienelis tobulas, jau užsakiau pilną įpakavimą.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig