2017 m. lapkričio 6 d., pirmadienis

DIOR Rouge Dior Vernis nagų lakas, spalva Miss Satin162


Apie Dior galima kalbėti valandų valandas, tačiau kam kalbėti, jeigu galima tiesiog išbandyti. Šiandien aš šmaikšti, gal oras taip mane veikia? Nežinau, bet noriu parašyti atsiliepimą apie ką nors mielai širdžiai, tai kodėl gi tai negali būti Dior? Esu labai didelė Dior kosmetikos priemonių gerbėja, tačiau nesu pametus galvos. Aš moku labai objektyviai vertinti vieną ar kitą priemonę, nepriklausomai nuo brendo ir kainos. Nors jau labai seniai dabar gelinį lakavimą, gavus du naujos kolekcijos Dior nagų lakus testavimui, skubėjau lakuotis nagus Dior'u.










Mano nuomonė:

Pasakysiu nuoširdžiai, Dior nagų lakai nėra naujiena mano kosmetinėje. Labai seniai pirkau Chanel nagų lakus, toliau Dior, palaipsniui perėjau prie profesionalios kokybės nagų lakų, pagaliau prie gelinio lakavimo (nuoširdžiai nėra laiko lakuoti nagus kas kelias dienas, taupau savo laiką). Kartais nuo karto, aš vis ištraukiu iš savo kosmetinės tobulų atspalvių (nes niekur kitus tokių atspalvių nėra, ieškojau, yra panašių, bet tai ne tas) Dior nagų lakus ir prisimenu gerus laikus. Dior nagų lakai nėra kaprizingi, geriau naudoti Dior lako pagrindą, nei viršutinį sluoksnį, tačiau jeigu nenaudosite, manikiūras tikrai nenukentės. Dior nagų lako buteliukas tikra prabanga, dangtelis nusiima, šepetėlis plokščias ir labai patogus, leidžia nulakuoti nagus nuo pat odelių linijos. Miss Satin162 atspalvis švelnus, klasikinis, perlamutrinis ir tvarkingai atrodo ant mano nagų. Tai unikali klasika, kuri tinka bet kokioje situacijoje, prie bet kokių drabužių. Manikiūras išsilaiko apie 3-5 dienos, priklausomai nuo to, ką daryti ir kaip dažnai reiktų tvarkyti namus (indų neplaunu, tam yra indų plovimo mašina), todėl gali džiaugtis manikūru kiek ilgiau.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad Dior nagų lakai tai nepakeičiamas klasika ir nuostabi prabanga tiems, kas moka vertinti.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig