2017 m. lapkričio 7 d., antradienis

Douglas Nutri Focus Nourishing Serum-Oil


Labas rytas, mano brangieji, aš jau beveik susiruošiau į renginius (kurie šiandien mieste nuo ryto iki vakaro), kraunu fotoaparatą, telefoną, darau viena ranka makiažą, kita rašau blogą. Ech, aš nebūčiau aš. Vienu žodžiu, šiandien viską pamatysite mano Instagram story, o kol kas atsiliepimas apie Douglas Nutri Focus Nourishing Serum-Oil, kuris įsibėgėjusio šildymo sezono maitina mano veido odą.





Nutri Focus Nourishing Serum-Oil

Maitinamasis veido serumas-aliejus

Sausai/labai sausai odai.

NUTRI FOCUS maitinamojo serumo-aliejaus sudėtyje yra keturių rūšių vertingų aliejų (simondsijų, argano, ryžių sėlenų ir erškėtuogių), kurie drėkina, maitina, regeneruoja odą ir veikia kaip stiprūs antioksidantai.

•Lengva priemonės tekstūra greitai įsigeria į odą nepalikdama riebumo pojūčio.

•Oda yra puikiai pamaitinta.

NAUDOJIMAS:

Kiekvieną rytą ir / arba vakarą tepkite priemonę ant švarios veido odos, švelniai masažuodami sukamaisiais judesiais, kol įsigers. Toliau naudokite dieninį arba naktinį kremą.

GERA ŽINOTI:

Priemonė taip pat gali būti maišoma su dieniniu ar naktiniu kremu.

Be mineralinių aliejų, parabenų, silikonų, ftalatų.

Talpa: 30ml

Kaina: 27,95 EUR

Kur pirkti: www.douglas.lt




Mano nuomonė:

Tikriausiai verta pasakyti iš karto, kad šį priemonė skirta tik sausai ir labai sausai odai, todėl jeigu jūsų oda ne tokia, geriau neeksperementuoti. Mano oda iš mišrios tapo labai greitai sausa. Šaltas vėjas ir šildymas labai greitai padarė savo darbą. Iš kitos pusės, mano kosmetinėje tik kreminės pudros skirtos riebiai-mišriai odai su puikiu maskavimo efektu, tam, kad naudoti jas vėl ir vėl, reikia atstatyti veido drėgmės balansą. Labai apsidžiaugiau gavus dovanu Douglas Nutri Focus Nourishing Serum-Oil, tai pakankamai skystos konsistencijos maloniai kvepiantys aliejus, kuris idealiai maitina mano veido odą. Vienintelis minusas - pipetė su dozatoriumi, niekada negalvojau, kad tai gali būti minusu. Pipetė labai sunkiai pasiduoda ir blogai dozuoja aliejuką (gal čia tik mano turima yra brokuota). Aliejus turi labai malonu aromatą, kaip ir sakiau, gerai drėkina veido odą, puikiai atstato drėgmės balansą, neriebina ir nekemša porų. Dar vienas labai didelis pliusas, aliejus taupiai naudojasi, man užtenka kelis laliejaus laselius įmaišyti į naktinį kremą. Taip pat (jeigu veido oda labai išsausėjusi) aš naudoju aliejų solo, tiesiog darau labai lengvą veido masažą. Aš manau privalau pasakyti, kad sudėtyje ne tik aliejai, todėl tai aliejus-serumas, tačiau tokia kosmetikos priemonės koncepcija patiko man žymiai labiau, nei riebus ir natūralus aliejus.



PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig