2017 m. lapkričio 7 d., antradienis

Maybelline Super Stay Matte Ink


Gero vakaro, mano brangieji, aš jau pagaliau namuose po visų renginių, spėjau užkąsti ir pradėjau tvarkyti nuotraukas. Kol morališkai ruošiuosi parašyti apie Mados Injekciją ir Kaip Tu? prekės ženklus, jūsų dėmesiui Maybelline matiniai lūpų dažai, kurie spėjo užkariauti visų blogerių širdis. Ar jie patiko man? Šiandien sužinosime.










Mano nuomonė:

Aš esu labai didelė matinių lūpų dažų gerbėja ir mylėtoja, aš jau įpratau, kad ryškios spalvos lūpų dažai gali būti tik visiškai matinės tekstūros. Labai apsidžiaugiau, kad pagaliau rinkoje atsirado pigesni ir visiems prienami variantai. Taip, pilnai sutinku, MAC tobula kokybė (tačiau jie taip pat sausina lūpas), jų kaina kur kas aukštesnė, būtent todėl ne kiekvienas gali sau tai leisti. Pasakysiu dar daugiau, ir neprivalo, jeigu yra pigesnis variantas, gal kartais verta rinktis būtent jį.
Aš pasakysiu savo nuoširdžią nuomonę, man labai patiko tamsūs ir ryškūs Maybelline atspalviai ir visiškai nepatiko šviesios spalvos. Viskas labai paprastai, konsistencija skysta, palaipsniui susigeria į lūpas ir tampa matinė. Šitoje vietoje tikrai be pretenzijų. Sausina lūpas minimaliai, lūpų koma vakare negarantuota, tačiau spalva tikrai liks vietoje. Kodėl man nepatiko šviesūs atspalviai? Nes jų pigmentai nėra stiprūs ir pats blizgesys susibėga į gumuliukus. Nuoširdžiai, visa tai nėra super malonu, todėl prie šviesiai rožinio ir nude atspalvio (kurie tobuli jie nebūtų) aš negrįžau. Galiu drąsiai rekomenduoti ryškiai raudoną, bordo ir violetinį. Žinokite, tik iš įpročio vis naudoju MAC, Maybelline Super Stay Matte Ink nuostabi alternatyva tiems, kas ieško kokybės ir nori sutaupyti.


PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig