2018 m. rugsėjo 7 d., penktadienis

L'oreal La petite Palette Optimist


Aišku, L'oreal šešėlius gavome testavimui labai labai seniai, man atrodo, net vasaros pradžioje, aš spėjau parašyti atsiliepimą apie oranžinių atspalvių šešėlių paletę. Vakar pastebėjau, kad Drogas parduotuvėje taikomos nuolaidos būtent šiems šešėliams, todėl galima mano atsiliepimas apie Omtimist paletę bus naudingas.









Mano nuomonė:

Iš pirmo žvilgsnio man labiausiai patiko oranžinių ir rudų atspalvių L'oreal šešėlių paletė, tačiau šitos patelės rudas ir rožinis atspalviai kažkas tobulo. Mėlynas atspalvis irgi naudojamas, bet labai labai retai. Man nelabai patiko jo kokybė, blizgučiai jaučiasi labai stipriai, jis mažiausiai pigmentuotas ir gali būti naudojamas tik kaip akcentas (na, bent jau aš taip jį naudoju). Matinis rudas atspalvis man patinka labiausiai, o rožinis naudojamas kaip šešėlis, antakių šviesinimui ir kaip higlighteris. Vienu žodžiu, jeigu paletėje bebūtų mėlyno atspalvio, aš tikrai nepergyvenčiau. 
Noriu pasakyti tik vieną dalyką, šios paletės labai labai trapios, todėl beveik netinkamos transportavimui ir kelionėms. Jeigu jau nusprendėte keliauti su šiomis paletėmis, labai rekomenduoju imti jas tik į rankinį bagažą, nes tikimybė ištraukti košę iš šešėlių atspalvių ir lagamino labai labai didelė.

PR sample











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig