2019 m. gegužės 13 d., pirmadienis

Azijietiškos vištienos stiliaus sriuba, maisto pakaitalas bodykey by NUTRILITE™


Kiek kartų sau žadėjau pradėti sportuoti nuo sekančio pirmadienio? O laikytis dienos? O sveikai maitintis? Pasakau nuoširdžiai, dietos nesilaikau, jau pripratau valgyti sveikiau ir mažiau, tačiau dažniau. Man žodis dieta, nežinau kodėl, asocijuojasi su savęs kankinimu, o aš save labai labai myliu, todėl kankinti maisto nebuvimu negaliu. Iš kitos pusės, aš nepavalgius būnu labai pykta, erzli, ir sunkiai valdau savo emocijas. Išvada tik viena, reikia valgyti subalansuotą maistą, laikyti mitybos plano ir valgymo grafiko. Šiandien šnekėsime apie tai, kad ne visada išeina pagaminti pietus ar vakarienę, todėl reiki labai greito, sveiko ir mažiau kaloringo sprendimo, tokio kaip Azijietiškos vištienos stiliaus sriuba, maisto pakaitalas bodykey by NUTRILITE™.



Paverskite svorio metimą ir sveiką gyvenseną realybe su šia skania ir patogia sriuba.

Pažiūrėkite, kaip tai veikia
Tinkamai paruošia Jūsų kūną svorio metimo tikslams. Pakeitus 1 ar 2 dienos valgius padės pasiekti svorio metimo arba tinkamo svorio palaikymo tikslus.
Sriuba maitina Jus 13 vitaminais ir 11 mineralais. Kiekviena porcija aprūpina rekomenduojama vitaminų ir mineralų dienos norma. 
Papildo aktyvų gyvenimo būdą. Šis valgis gali būti paruoštas per kelias minutes. Tiesiog sumaišykite su karštu vandeniu, pridėkite Jūsų mėgstamiausių prieskonių ir mėgaukitės!
Palaiko normalias kūno funkcijas, tokias kaip energiją taupantį metabolizmą, viršinimo fermentus ir raumenų veiklą.
Jūsų skonio receptoriai gaus įvairų, skanių Azijos vištienos ir pievagrybių su petražolėmis skonių.

Tai Jums patiks
Azijos vištienos stiliaus maisto pakaitalo sriuba yra skani ir tinkama alternatyva pietums arba vakarienei, kuri puikiai tinka net užimčiausiems. Pilna vitaminų ir mineralų maisto pakaitalo sriuba yra puikus pasirinkimas pasiekti Jūsų norimą svorį arba tinkamo svorio palaikymo tikslui. Tuo pačiu, sriuba tinkamai pamaitina Jūsų kūną ir patenkina skonio receptorius. Tiesiog šia maisto pakaitalo sriuba pakeiskite vieną ar kelis savo reguliarius valgius, kurie Jus ves tinkama ir skania linkme.

Verta žinoti
Savyje turi 13 skirtingų vitaminų ir 11 mineralų.
Viena porcija aprūpina Jus viena trečiąja rekomenduojama vitaminų ir mineralų paros norma.
Jokių dirbtinių skonių, dažiklių ar konservantų, glitimo, palmių aliejaus ar GMO ingredientų.
Kasdien vartojant 1-2 kartus gali padėti efektyviai atsikratyti svorio arba palaikyti tinkamą kūno masę.
Daugiau Informacijos: čia









Mano nuomonė:

Pirmas klausimas, kuris domina mane žiūrint į tokio tipo maistą būna toks: "Ar jis skanus", "Ar tai yra sveika?", "Ar įmanoma prisivalgyti?". Į visus klausimus aš atsakau "Taip". Gamintojas siūlo dviejų rūšių sriubas, azijietišką ir pievagrybių. Pasakysiu nuoširdžiai, man su pievagrybiais neskanu, labai jaučiasi krakmolas. Azijietiška su makaronais ir daržovėmis tikrai mano skonio, ją pagaminti labai lengva. Gamintojas gerai apgalvojo ir įpakavimą, didelėje dėžutėje du sriubos pakeliai, yra ir dozavimui skirtas šaukštas ir lipdukas, kurio pagalba sandariai galima užklijuoti sriubos miltelius. Dar vienas pliusas - skonis ir sudėtis. Sriuboje gausu vitaminų ir mineralų, kas jau gerai. Skonis tikrai nuostabus, o sotumo jausmas ateina greitai.
Aš dviem rankom "už' sveiką maistą, greitus ir teisingai subalansuotus užkandžius, būtent todėl mano pasirinkimas NUTRILITE™, išbandžiau ir išragavau labai daug skirtingų šiuos serijos produktų ir maisto papildų, nusivilti neteko, todėl drąsiai rekomenduoju ir jums.
Ar nuo tokios sriubos krenta svoris? Jeigu teisingai apskaičiuoti kalorijas, parašyti tinkamą mitybos planą, arba tiesiog kartais nuo karto pakeisti savo įprastą maistą tokiu variantu, tikrai taip, nes čia kalorijų yra minimaliai.

PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig