2014 m. rugpjūčio 5 d., antradienis

Guerlain stebuklingi Meteoritų burbuliukai


Viskas prasidėjo nuo vienos mažos Guerlain Meteoritų dėžutės... Taip jinai ir stovėjo viena vonioje gerus du metus, tik po to aš nusipirkau dar vieną, ir dar vieną... Dabar mano kolekcijoje 11Guerlain Meteoritų iš įvairių kolekcijų. Šiandien apie viską plačiau...


Gamintojo aprašymas:

1987 Guerlain atskleidė visam pasauliui veido spinduliavimo paslaptį. Su eterinė ir pudrinė meteoritų tekstūra ir nepakartojamas žibuoklių kvapas, užkariavo moterų širdis ir laimėjo kultinio kosmetikos produkto statusą. Šiandien, pilna meteoritų sudėtis ir gamybos technologija išlaikyta paslaptyje, bet suteikia veidui nuostabų ir nepakartojamą švytėjimo efektą. 

Niekam manau ne paslaptis, kad kiekvienais metais Guerlain išleidžia dar limituoto leidimo meteoritus:

Aš noriu įkelti nuotraukas pagrindinių kolekcijų:

Pirmoji:



Aš labai noriu nusipirkti nors vienos spalvos Meteoritus iš pirmos kolekcijos, bet kol kas nesiseka..

Po to buvo:



tai buvo mano pirmoji meteoritų dėžutė, nuo jos prasidėjo meilė Meteoritams...


Paskutinė:





Europoje pristatyti tik 3 atspalviai, pirmas atspalvis skirtas Azijos rinkai.

Na ir pradedame nuo mano pirmųjų Meteoritų, Jie buvo iš pagrindinės kolekcijos:


Guerlain Meteorites Teint Dore 03






Suteikia veidui švytėjimo efekto. Blizgučiai vos matomi, tačiau vistiek yra. Plačiau apie juos čia:

Po to mano kolekcijoje atsirado GUERLAIN CRAZY PARIS Météorites Pearls:




Ryškiausi iš visų mano turimų Meteoritų, aš juos naudoju kaip skaistalus, nes naudoti kaip veido pudrą tiesiog neįmanoma dėl ryškiai rožinės spalvos. Plačiau apie juos čia:

Po kiek laiko mano kolekciją papildė Guerlain Perles de Nuit meteoritai





Guerlain Perles de Nuit meteoritai iš Kalėdinės kolekcijos, todėl labai blizgūs. jais galima tik paryškinti skruostus, arba tepti ant viso veido per Kalėdų šventes. Plačiau čia:

Ir GUERLAIN Météorites Perles Du Paradis








Jie nėra tokie ryškiai rožiniai kaip Crazy pearls, tačiau  švelniai rožinės spalvos, tinka skruostams. turi subtilų švytėjimo efektą. Negaliu nepaminėti gražios ir didelės dėžutės. Šių meteoritų svoris didžiausias iš visų. Plačiau čia:

Jeigu manęs klausia, kokie mano mėgstamiausi meteoritai... visada sakau Guerlain Meteorites perles blanc de perle... Jie iš Azijos kolekcijos, visiškai balti ir atrodo labai įspūdingai..





Naudoju juos tik skruostų paryškinimui, nes jie gali balinti veidą. Turi ypatingą ir labai ryškų švytėjimo efektą. Plačiau čia: Nors ir buvo pagrindinėje kolekcijoje, daugiau nebegaminami, todėl jeigu sutiksite, rekomenduoju atkreipti dėmesį.

Šį pavasarį  Guerlain išleido naują pagrindinių Meteoritų liniją. Vėl keturi atspalviai (vienas skirtas Azijos rinkai, tačiau jau nebe baltos spalvos). Aš nusipirkau tamsiausios spalvos, nes spalva man pasirodė kitokia, nei mano turimos.

GUERLAIN Météorites Blossom Collection: Météorites Pearls 04 Dore






Naujų meteoritų tekstūra tapo labiau pudrinė, mažiau blizgi. Juos galima drąsiai naudoti ant viso veido. 
Mano spalva pakankamai tamsi ir tinka tik kaip skaistalai (kai veidas neįdegęs, ir ant viso veido, kai oda įdegusi). Plačiau čia:

Dar vieni ir labai gražūs Guerlain - Perles D'Azur Meteorites by Emilio Pucci




Vieni iš įdomiausių Meteoritų, nes burbuliukų atspalviai nėra įprasti. Mėlyno atspalvio burbuliukas turi mažinti raudonį, tačiau Meteoritai buvo vasaros kolekcijoje, ir ant įdegusio veido atrodo labai neįprastai, nes balina odą. Tinka žiemai. Plačiau čia:

Noriu pasakyti, kad mano Guerlain Emilio Pucci meteoritai antro leidimo, pirmieji man į rankas dar nepateko, tačiau kas gali žinoti... Atrodo taip:


Dar vieni Kalėdiniai Meteoritai mano kolekcijoje GUERLAIN METEORITES PERLES D'OR- HOLIDAY 2010





Nos burbuliukai labai ryškių spalvų, tačiau atspalvio ant veido Meteoritai beveik neduoda. Tik šiltos spalvos blizgėjimo ir švytėjimo efektą. Plačiau čia: 


Šnekant apie Azijietiškas meteoritų kolekcijas norisi paminėti Guerlain Meteorities Pearls "Light as Air" Collector Edition 




Ypatingas tik įpakavimas, o Meteoritai tokie pat, kaip ir iš pagrindinės kolekcijos, šviesiausio atspalvio. Galima naudoti ant viso veido, arba skruostus paryškinti. Turi ryškų švytėjimo efektą. Plačiau čia:

Dar vieni Azijos limited edition Meteoritai: Guerlain Météorites Aquarella Light Revealing Pearls of Powder






Taip pat pastelinių atspalvių burbuliukai, taip madingi Azijos rinkoje. Turi miltinę tekstūrą ir ryškų švytėjimo efektą. Plačiau čia:

Ir paskutinis mano pirkinys. 

Guerlain - Meteorites Pearls: Gold Temptation (2007)



Mažaiusi burbuliukai, labai labai blizgūs. Šią arba kitą savaitę pasistengsiu parašyti pilną atsiliepimą apie juos.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad netikėkite, jeigu Jums kas nors sakys, kad visi meteoritai vienodi. Kiekviena Guerlain Meteoritų dėžutę turi savo sielą, atspalvius ir skirtingo intensyvumo švytėjimo efektą. Kokius pasirinkti, priklauso nuo jūsų norų ir pageidavimų. 

Jeigu galvojate, kad pas mane labai daug meteoritų, įkeliu pažiūrėti užsienio blogerių nuotrauką. Taip atrodo jų kolekcija:


Tai kad mano kolekcijoje dar trūksta kai kurių variantų...  ;-) Jeigu žinote, kad kažkas parduoda arba norite parduoti limituoto leidimo (tų kurių aš neturiu) arba pirmo leidimo Meteoritus, parašykite..

Didelis darbas padarytas..
Visiems geros dienos ir malonaus skaitymo..

Aliona




















SHARE:

7 komentarai

  1. Kadaise ir aš turėjau Butterfly Pearls meteoritus, bet man to blizgesio buvo per daug.. :) Aliona, o kaip tu pasirenki, kuriais dažytis tą dieną? :) Prie ko derini?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Butteffly meteoritai mano svajonė... bet dabar juos labai sunku gauti, arba kaina jau labai aukšta.. ;-)
      Dėrinu prie veido spalvos ir makiažo, plius svarbu ko aš iš jų noriu..

      Jeigu reikia skaistalų:
      šaltai rožinių GUERLAIN Météorites Perles Du Paradis
      šiltai rožinio atspalvio GUERLAIN CRAZY PARIS Météorites Pearls

      Vasaros metų kai veidas įdegęs ant viso veido galima:
      Guerlain Meteorites Teint Dore 03
      ir imti atsargiai, kad nepatektų daug raudono atspalvio GUERLAIN Météorites Blossom Collection: Météorites Pearls 04 Dore

      Jeigu reikia highlighterio
      šaltas: Guerlain Meteorites perles blanc de perle
      šiltas: Guerlain - Meteorites Pearls: Gold Temptation (2007)

      o visus kitus naudoju ant viso veido priklausomai nuo situacijos: labai blizgius- vakarais, mažiau blizgius - dienai..

      Panaikinti
  2. Ziurek, o tos uzsienio kolekcionieres foto - tie vienspalviai zali, geltoni burbuliukai, kas tai? "Pasidaryk pats"?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Čia pirmieji Meteoritai, jie buvo skirti skirtingai veido problemai spręsti... Violetiniai geltoną veido atspalvį slėpti, žali kovoti su veido raudoniu ir pan. ;-) o tik po to juos sumąstė sumaišyti...

      Panaikinti
    2. Aš tokių dar net nebuvau mačius! Bet kaip patogu būtų ir dabar, kad juos pardavinėtų po kokius 5 rutuliukus :D Papirkai, kiek nori, ir susimaišei - nori, blizgančius, nori, matinius, nori, pliažui, nori - baliui...

      Panaikinti
    3. ;-) taip, taip... pagamink pats... ;-)
      seno leidimo Meteoritus mačiau ebay.com pirkti, bet kaina kosmosas, ir nežinau, ar juos dar galima naudoti, jie jau kokių 15 metų senumo.

      Panaikinti
  3. Aš irgi meteoritų fanatė, tačiau naudoju iš klasikinės versijos tai nr. 3, tai nr. 2, priklausomai ar perku JAV ar Europoje. Is esmes tai tas pats Medium arba Beige atspalvis. Kadangi mano oda gelsvesnė, aš iškart išimu rožinius rutuliukus, belieka kitų spalvų. Dengiu visa veidą, tik nosies ne (mišrią odą turiu). Po meteoritais paprastai tepu tik drėkinamąjį kremą ir maskuoklį, jei reikia. Veido oda tampa kaip stiklas. NA man efektas labai ryškus ir matomas. Daug merginų, įsigijusios skundžiasi, kad nemato efekto. Reikia paeksperimentuoti su veido kremais. Jei naudojate kokį kremą, suteikiantį matinį efektą, meteoritai neduos tokio rezultato, nes oda prieš dengiant juos bus labai nusausinta. Dedant ant kreminės pudros ar BB/CC efektas išryškėja. Kaip man sako žmonės, veido oda atrodo lyg nufotošopinta. Baigiu jau kokią 3 ar 4 dėžutę, reikia vėl leistis į medžioklę.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig