2015 m. rugsėjo 29 d., antradienis

Pabaigiau 2015.09


Eina į pabaigą dar vienas mėnuo, todėl priartėjome prie įdomiausių įrašų: pabaigiau ir mėnesio geriausi produktai. Aš šiandien papasakosiu apie pabaigtus, jų tikrai labai daug. Nežinau kodėl, bet visi žmonės kaip žmonės, o man toks įspūdis, kad visą dieną namuose tepu ką nors iš kosmetikos, tai nuotraukoms, tai pabandymams, tai kad kvapą pajausti, tai kad kvapus palyginti. Na žodžių, mergaitės, mergaitės.






L'oreal  akių ir lūpų makiažo valiklis ( Ilgalaikiam ir vandeniui atspariam makiažui ) -labai patiko valiklis, gerai nuvalo net sunkiai nuvalomą makiažą, pvz. MAC blakstienų tušą. Jau nusipirkau naują.

Zepter "Swisso Logical" valomasis pienelis ir tonizuojantis losjonas - nuo šitų priemonių prasidėjo mano odos ir Zepter kosmetikos draugystė. Pienelis pasibaigė žymiai greičiau, nei tonizuojantis losjonas. Mano veido odai šitos priemonės labai patiko, todėl tikrai bus kartojamos.

Banka Agafji šveitiklis veidui su medetkų ekstraktu - labai ilgai gyveno vonioje šitas šveitiklis veidui, nežinau kodėl, bet po kiek laiko, medaus ir medetkų kvapas pradėjo erzinti, todėl sunaudojau kūnui. Daugiau tikrai nepirksiu. Skaičiau labai daug gerų atsiliepimų apie tokį pat šveitiklį, tik su ryžiais. gal išmėginti?








Planeta Organica šveitiklis kūnui su nerolio aliejumi - PO mano mėgstamiausi kūno šveitikliai, maloniai kvepia, gerai maitina ir poliruoja kūno odą, o svarbiausia, kaina nėra labai jau kosminė.

Vonios druska su šafranu ir vynuogių kauliukų aliejumi - patiko, tačiau kaina kiek per didelė tokiam druskos kiekiui. Pasibaigė po kelių naudojimų, aišku, galima į vonią dėti mažiau druskos, bet tada nesijaučia nei kvapo, nei poveikio.

Green Pharmacy  kūno sviestas su argano aliejumi ir figų ekstraktu - šį mėnesį aš stengiausi pabaigti visus savo pradėtus ir nepabaigtus kūno kremus, nepradėjau naujų, kol nepabaigiau senų. Green Pharmacy dar vienas iš pribagtukų, labai malonus kvapas ir tiršta, sviestinė kremo konsistencija.

Yummy Mummy kūno kondicionierius- nežinau kodėl, bet vyrui nepatinka šios dušo želės ir kūno kremo kvapas, todėl išnaudojau tada, kai vyras išviavo darbo reikalais į Čekiją. Kvapas labai saldus, koncentruotas ir gali būti naudojamas vasarą vietoje kvepalų.

Saflora kūno šveitiklis (Karamelė) - pasibaigė taip greitai, kad aš spėjau tik parašyti atsiliepimą. Užteko kokiems penkiems kartais, mažoka, aš jums pasakysiu.




Ziaja Ožkos pienas balzamas  kūnui - labai švelnios konsistencijos kūno balzamas, jo tiek daug, kad man užteko tikrai ilgam, aš, asmeniškai, norėčiau mažesnių įpakavimų, taip būtų galima greičiau išnaudoti ir nusipirkti kitą, nes kvapas po kiek laiko atsibosta. Nei konsistencija, nei poveikiui pretenzijų neturiu, bet kartosiu Ziaja su apelsinais.

Perfecta Express Slim priemonė nuo celiulito- labai malonus priemonių kvapas, poveikis, nors mažas, bet vistiek yra. Gaila, kad Perfecta priemonių nėra Lietuvoje, aš savo pirkau Lenkijoje.

Aloe plaukų šampūnas - pirkau Graikijoje. Šampūnas labai tirštos konsistencijos, gerai plauna, nesausina plaukų, tačiau turi tokį stiprų medaus kvapą, kad galima gauti alerginę reakciją. 

 Korres Santorini Vine dušo želė- tobulas kvapas, tinka tiek man, tiek mano vyrui, primina apie vasarą ir kelionę. Šiandien drauge skrenda atostogauti, žadėjo atvežti papildymą.




Korėjietiškos dantų pastos mano mėgstamiausios, kiek bandžiau kitų, vistiek grįžtu prie šitų.



Garnier Fructis plaukų šampūnas - tiko ir patiko mano plaukams, iš šitos linijos patiko kaukė ir kremas. Nors stipresnių ir tankesnių plaukų laukti neverta, priemonės gerai atlieka savo darbą, po naudojimo plaukai švelnesni, lygesni ir gražiai blizga.

Paskutiniu metu perėjau prie Estel De Luxe plaukų dažymo be miltelių, nors šaknys tamsesnės spalvos, taip plaukai mažiau žalojami, jau spėjo ataugti ir atrodo gražiau ir sveikiau. 

Garnier Mineral ultra dry dezodorantas - nepatiko, nes labai dažo drabužius.




Korres Watermelon veido kaukė gerai ir švelniai valo veido odą, suteikia gaivumo ir turi vos jaučiamą šaldomąjį poveikį. Užsakiau dar kelias kitas veido kaukes pabandymams, jau laukiu.

"Pienės Pūkas" Lūpų balzamas su mandarinais- nuostabus lūpų balzamas, labai gaila, kad Pienės Pūkas sustabdė savo veiką.

Šaltalankio lūpų balzamas apelsinų skonio iš natur.lt - malonaus kvapo ir skonio balzamas, tačiau kiek kietokas, reikia laikyti vonioje, tada tampa aliejinės konsistencijos, gerai maitina lūpas.

Balea paakių kapsulės - labai patiko, tobula priemonė. Kapsulės viduje aliejinės konsistencijos serumas, tepu kiekvieną vakarą, paakių zona kiek atsigavo, nes ruduo jau jaučiasi ne tik lauke, bet ir ant mano odos.

VanilleCookie žvakė - fantastiškas vanilnių sausainių kvapas, ačiū Judita, man labai patiko.






Aš jau pasakojau, kad radau savo šampūną - tai Keune Care Line plaukų šampūnas sausiems ir pažeistiems plaukams, mano plaukai po naudojimo labai atsigavo, tapo minkšti, švelnūs ir lengvai šukuojami. Būtinai nusipirksiu pilnus įpakavimus. Išbandžiau ir Kaune plaukų linijos šampūną ir balzamą dažytiems plaukams, mano sausiems plaukams, jokio rezultato. Davines NouNOu ir Melu netiko, nes per silpni, man patinka stipresnės ir daugiau maitinančios priemonės.

Nivea in shower body milk - kažkoks nesusipratimas, po naudojimo kūnas labai riebus ir slydus. Aš suprantu, kad tai drėkinamasis efektas, tačiau man visiškai nepatiko.

Organic Oil plaukų kaukė labai patinka mano plaukams, tačiau kaina kiek per didelė.

Korėjietiškos kosmetikos mėginukai - paakių kremas ir kaukė, nei pavadinimo, nei aprašymo anglų kalba, viskas tik Korėjietiškai.

Elais veido kremo mėginukas su rožėmis - gerai maitina veido odą, patiko, tačiau labiau patiko su citrininė mirta.




Tokie buvo mano pasibaigę produktai,

Ačiū, kad skaitote,









SHARE:

4 komentarai

  1. Tos Balea ampules paakiams vienos mylimausiu (del to ir idejau, kad ivertintum ir tu). Ypac patinka, kad talpa maza, naudoji kai reikia ir nesikaupia namie kalnai buteliu ir buteliuku. O kai dar ir matosi poveikis uz tokia kaina....

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš pastoviai žiūriu De bloggerius instragram puslapius, na taip įdomiai ten visi produktai atrodo, įleistų į parduotuvę, prisipirkčiau viskokių įdomybių, nes ten ir kainos nėra didelės, o visos prekės nematytos. O šitos kapsulės tobulos, net vyrui patiko. Aš vakare prieš renginius tepu, rezultatas superinis.

      Panaikinti
  2. Korres dušo želių yra ir Creme de la Creme parduotuvėje :) aromatas tikrai nepakartojamas! šios firmos dušo želės man pačios mėgstamiausios

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jo, tačiau Graikijoje už du sumoke penkis Eurus, O Creme de la Creme 15, labai jau didelis skirtumas. ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig