2014 m. rugpjūčio 30 d., šeštadienis

Šį mėnesį pabaigiau...


Praėjo dar viens mėnuo, ir aš skubu pasidalinti su Jumis savo nuomone apie pasibaigusius produktus.




L'oreal preference plaukų balzamas po dažymo -gerai atstato ir minkština plaukus. Plaukai lengvai šukuojami ir gražiau blizga. Visada naudoju po dažymo, nes mano draugės, kuriuo dažo plaukus šiais dažais jo nenaudoja, aš viską surenku... ;-)

Bielita Plaukų balzamas "Revivor" atstatomasis - labai patiko, gerai atstato plaukus. Pirksiu ne vieną kartą... Plačiau apie jį čia: 

BiElita Royal Care plaukus atstatantis kompleksas - man užteko 8 kartams. Manau daugiau ir nereikia, gerai atgaivina plaukus po dažymo. Tinka tik sausiems ir labai pažeistiems plaukams, nes visus kitus riebins. Man jis labai padėjo, tačiau paskutinius naudojimo kartus aš jį naudojau kaip plaukų balzamą (visai nelaikiau, tik užtepdavau ir nuplaudavau), nes plaukai likdavo riebaluoti. Matyt užteko maitinimo. Daugiau kol kas nepirksiu. Nereikia. Plačiau čia:

Redken Daimond oil plaukų kaukė - nepatiko, mano plaukams per silpna. Pilnos pakuotės nepirksiu. Plačiau čia: 

Ambroozija "Ragainė" plaukų apiejus - labai patiko, nes skatina plaukų augimą. Būtinai pirksiu. Taip pat labai svarbu, kad sudėtis visiškai natūrali ir be silikonų. Plačiau čia:



Agafjos rankų muilas (su uogų ekstraktu) - man šita rankų muilų serija labai patinka. Aš šituos muilus perku pastoviai, tik kartais pasirenku skirtingus kvapus. Pasirinkimas toks: kedrų muilas, muilas su uogų ekstraktais ir medaus muilas. Visi nuostabūs.


 Šis mėnuo buvo paskelbtas pabaigti visus produktus, kurių liko labai mažai, vienas iš jų:

Organic Shop dušo gels su mineralais ir alijošiaus ekstraktu. Galiu pasakyti tik tiek, džiaugiuosi kad pabaigiau. Daugiau nepirksiu, nes produktas nepatiko. Nepatiko kvapas ir labai sausino odą.

Biosilk Silk Tharpay plaukų balzamas - anksčiau aš turėjau visą liniją, tačiau viskas pasibaigė, liko tik balzamas. Manau jis skirtas normaliems, nelabai pažeistiems plaukams. Man netiko, o visą liniją ilgiau panaudojus pradeda džiovinti plaukų galiukus. Pradžioje stulbinamas efektas, o po to tenka apkirpti plaukų galiukus. ;-( Nerekomenduoju. Vienintelis dalykas, kuris tikrai geras šioje produktų linijoje Bioselk Silver šampūnas, gerai kovoja su geltonu plauku atspalviu.

Banka Agafjos Baltoji pirtis plaukų šampūnas ir kondicionerius kartu. Irgi netapo mano mėgstamiausių šampūnų. Aš vengiu produktų du viename, nes naudos nuo jų būna labai mažai, tačiau išbandyti naujieną noras buvo didesnis. Tinka normaliems plaukams ir tiems, kas taupo savo laiką. Aš daugiau nepirksiu.



Pasibaigė vasara ir pasibaigė mano Nature Republic Aloe Vera 92% soothing gel. Aš jį naudojau tik po įdegio. Būtinai pirksiu dar vieną, tik jau kitą vasarą. Plačiau čia: 

Labai greitai pasibaigė Green Pharmacy kūno šveitiklis su rožių ir žaliosios arbatos ekstraktais. Nusipirkau dar vieną, nes liko ir dušo gelis ir kūno kremas., tik dabar lenkų gamybos. Labai įdomu palyginti ar jie yra vienodi pagal savo savybes. Plačiau čia:

Planeta Organica Dead Sea modeliuojantis kūno gelis - vienas iš mėgstamiausių produktų nuo celiulito. Matomas efektas būna jau po kelių naudojimų. Turi šaldomąjį poveikį. Nusipirkau naują. Plačiau čia:

Kaip visada vyriškas dezodorantas Old Spice ... kol kas mano farovitas.

Biokera Agranology serumas stipriai pažeistiems plaukams - jau gerus metus pastoviai mano kosmetinėje. Plačiau čia:



Green Pharmacy vonios pienelis su alyvuogių aliejumi - labai patiko, tačiau pasibaigė itin greitai. Oda tampa minkšta ir pamaitinta. Kai pabaigsiu visas likusias vonios putas, būtinai grįšiu prie jo.

Natura Siberica Oblepikha Siberica Professional šveitiklis kūnui / Sea-buckthorn and honey body scrub - dar vienas iš mėgstamiausių produktų. Kvapas nuostabus. Būtinai pirksiu dar kartą, nes liko toks pat kūno kremas. Plačiau čia:



Eveline Modeliojamasis sėdmenų koncentratas Slim Extreme 3D - naudojasi labai taupiai, malonus produktas. Rezultatas - yra, oda tampa stangresnė ir lygesnė. Plačiau čia:

Šį kartą labai ilgai laukiau savo siuntos su Korėjietiškomis dantų pastomis, todėl teko nusipirkti parduotuvėje Humalava Mint Fresh... tikriausiai pripratau jau prie Korėjietiškų, nes šita nepatiko. 

Apie Korėjietiškas pastas paskaityti galima čia:





Planeta Organica gelis-pilingas veidui - rekomenduoju išbandyti visiems, kas dar nebandė. Rezultatas- lygi ir graži veido odą, puikiai pašalina nešvarumus ir kovoja su spuogais, suvienodina veido spalvą. Plačiau čia:

Pasibaigė ketvirtas Ambroozija "Brėkšta" buteliukas. Perku ir naudoju pastoviai. Tik šių priemonių dėka mano veidas atrodo taip gerai. Apie spuogus aš jau užmiršau. Plačiau čia:

 YSL Le Teint Touche Éclat Kreminė pudra - aš labai mėgstu testerinius įpakavimus, nes kai veidas įdegęs tinka vienas atspalvis, kai ne- kitas atspalvis. Visą vasarą aš naudojau būtent šią pudrą, nes lengva tekstūra ir konsisitencija, nesijaučia ant odos ir tamsus atspalvis B50 puikiai tiko mano įdegusiai odai.

Dior Addict Ultra Gloss Flash 732 lūpų blizgesys - labai graži, vasariška spalva. Naudojau gan ilgai, gerus du metus. Negaliu pasakyti, kad Dior blizgesiai man labai patinka, tačiau atspalviai pakankamai gražūs. Plačiau čia: Šiuo metu mano favoritai - Flormar. 

Chanel levres scintillantes lūpų blizgesys Allegorie iš 2012 metų Kalėdinės kolekcijos. Labai graži ir švelni blizgesio spalva, tačiau jis labai greitai subėgdavo į lūpų raukšleles. 

Ambroozija Damaskinių rožių vanduo- dar vienas mano kosmetinės "must have". Naudojant rožių vandenį, man nereikia net veido kremo. Plačiau čia:

NYX violetinės spalvos makiažo bazė. Ji nepasibaigė, ji tiesiog susisluoksniavo, todėl keliauja į šiukšlių dėžę. Plačiau čia:


Na ir pagaliau mėginukai:



Etude House Volumer - aš taip ir nesupratau šito produkto, ar tai makiažo pagrindas, ar švytėjimo suteikianti priemonė. Tačiau galiu pasakyti, mano odai visai nepatiko. Konsisitencija tirštos cukraus uogienės, kvapas - silikoninis. Bandžiau naudoti kaip makiažo pagrindą, veidas gavosi labai riebus ir atsirado spuogų. Daugiau nenaudojau.

Natura Siberica Extra Firming facial mask veido kaukė - rezultatas patiko, veidas gaunasi lygus ir pamaitintas. Tinka normaliai - sausai odai. Aš naudojau po saulės vonių. Plačiau čia:


Eveline Touch of cashmere kreminė pudra - labai geras produktas savo kainų kategorijoje. Kvaila tikėtis, kad produktas bus toks geras kaip ir Chanel ar YSl kreminės pudros, tačiau tikrai dėmesio vertas produktas. Plačiau čia:

Bioderma Sébium Pore Refiner 30 ml Korekcinis kremas-koncentratas odai su išsiplėtusiomis poromis - labai patiko, sumažino poras, ilgiau išlaiko matiškumą ir nekemša porų. Būtinai pirksiu pilną įpakavimą. Plačiau čia:

Perfecta Spa pedicure. Kai aš buvau Lenkijoje, parduotuvėje pasistengiau išsirinkti įvairios Lenkų gamybos kosmetikos mėginukus. Priemonę pedikiurui išbandžiau iš karto ir galiu pasakyti, kad labai patiko. Gailiuosi kad nenusipirkau daugiau, bet manau buvau ne paskutinį kartą. Mėginukas susideda iš 2-jų dalių: kojų šveitiklio ir serumo nuo nuospaudų. Kaina apie 1,50 zlotų.


Rašant šitą straipsnį aš supratau, kad jau susiformavo mano kosmetikos krepšiukas. Savaime suprantama, kad yra produktus kuriuos bandau, pabaigiu ir neprisimenu, o yra produktai kuriuos perku pastoviai, naudoju ir jie man patinka. Aš būtinai parašysiu kelis straipsnius apie mano mėgstamiausius produktus plaukams, kūnui ir dekoratyvinę kosmetiką.










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig