2014 m. gegužės 31 d., šeštadienis

Šį mėnesį pabaigiau...


Tradicija tapo rubrika "Šį mėnesį pabaigiau..."... Šiandien jau VASARA.... noriu pasidalinti ir parodyti kas pasibaigė per šį mėnesį mano kosmetinėje...


Shu Uemura veido prausimosi aliejus, labai geras ir puikus produktas, tačiau Ambroozijos "Brėkšta" man ir mano veido odai patinka labiau. Plačiau čia: 

Mizone Pore Refine Silki Essence mėginukas - nepatiko, nes poros kur buvo, ten ir liko, o alkoholio kvapas labai stiprus.

Filogra Meso-Mask- aš labai seniai norėjau išbandyti Filogra kosmetikos priemones, tačiau kaukė nepatiko, po jos naudojimo pastebėjau kelius spuogelius. Manau, tokią kosmetiką reikia naudoti kompleksiškai ir parinkta kosmetologė pagal veido odos tipą, tada rezultatas bus geresnis.

Biokera Argan Ologi - plaukų aliejus, išnaudojau gal 7-8 buteliukus, plaukai priprato, ir rezultato aš jau nemačiau. Todėl nusipirkau L'oreal ir Naturos siberikos plaukų aliejus.

Rance Sur Mon Ceur kvepalai- nuostabus kvapas, deja turiu tik kelius testerius, kitą mėnesį apie šios kvepalus žadu papasakoti plačiau.

Serge Lutens Un Bois Vanille - nusipirkau didelį buteliuką, todėl mėginuką nupurškiau iki paskutinio lašo.

Missha M Signature BB kremas- mano pirmasis ir vienas iš mėgstamiausių BB kremų, kol kas naujo ne pirkau, nes dabar  veidas įdegęs ir reikia tamsesnės spalvos kremo. Naudoju Bioderma BB kremą. Plačiau čia:




Natura siberica oblepikha plaukų kaukė sausiems -normaliems  plaukams- po pirmo bandymo nepatiko, nes padauginau kiekį, plaukai buvo sulipę ir negražūs, po antro karto nusprendžiau nupirkti pilną įpakavimą ir net šios serijos šampūną su laminavimo efektu. Plačiau čia: 

Vichy Idealia life serum- labai patiko konsisitencija ir poveikis, naudoju kaip makiažo bazę, turiu dar porą mėginukų. Kai pasibaigs, sulauksiu nuolaidos ir pirksiu pilną įpakavimą. Plačiau čia:

Urban Decay original šešėlių pagrindas- labai patiko, idealiai naudojant su Urban Decay Naked paletėmis, nes yra kūno spalvos ir neiškraipo šešėlių atspalvio. Nupirkau vidutinį įpakavimą. 

Planeta Organica Jojoba aliejus -  naudojau plaukų ir veido kaukėms  (po porą lašų). Plačiau čia:

Artdeco Perfect Concealer / Skystas maskuojantis kremas pieštukas - labai lengvos ir švelnios konsisitencijos, tačiau iš maskavimas vidutinis. Šiuo metu turiu Dior maskavimo pieštuką, tačiau noriu nusipirkti Mac arba Nars maskavimo priemonę, nes ten maskavimo savybės didesnės. Plačiau čia:




Ambroozija valomasis pienelis "Saulė" naudojau veido valymui rytais. Plačiau čia:
Ambroozija valomoji emulsija "Brėkšta" mano mėgstamiausias produktas, puikiai valo ir maitina odą.
Ambroozija veido prausiklis "Junda" naudojau veido valymui vakarais ir kartais kaip molio veido kaukę. Plačiau čia: 

Visos Ambroozija priemonės kartojamos jau nebe pirmą kartą.




Banka Agafji Terrminis šveitiklis kūnui - labai lengvas ir vandeningai gaivus kvapas, švelni konsisitencija, būtinai apie jį parašysiu plačiau.

Banka Agafji plaukų kaukė (maitina plaukus, skatina jų augimą) - tikrai kartotina. Plačiau čia:

Banka Agafji kojų pilingas- žalios spalvos, kvepia žolelėmis ir labai gerai pašalina nuospaudus. Kartotinas.

Banka Agafjos šilta kaukė nuo celiulito - ne tokia jau ir šilta, tiesiog truputi šildo. Stebuklingo poveikio nepastebėta. Daugiau nepirksiu.

BANKA AGAFJI EKSPRES PLAUKŲ KAUKĖ- irgi labai patiko, plaukai gražūs, blizga ir ypatingai švelnūs. Plačiau čia:



Banka Agafji šampūnas - antpilas (Juodoji pirtis) - labai patiko ir man ir vyrui. Tikrai bus kartojamas. Plačiau čia:

Mano mėgstamiausias Plaukų augimą skatinantis šampūnas ir Agafjos serijos. Galiu pasakyti atvirai, juodas šampūnas patiko labiau. Plačiau apie jį čia:

Afajos kedro muilas rankoms- labai maloniai kvepia ir švelniai valo rankas. Šį kartą nusipirkau uogų muilą ir tos pačios serijos. Plačiau čia:

Old Spice dezodorantas- pastoviai renkuosi tik vyriškus, nes jie nepalieka žymių ant drabužių ir saugo nuo prakaito žymiai geriau, nei moteriški.



Love Organic Arbūzų ir Žalios arbatos dušo gelis- labai patiko kvapas ir gelio konsisitencija.

Korėjietiška dantų pasta ir dantų šepetukai... kaip visada kartojami. Plačiau čia:




Planeta Organica Dead Sea anticeliulitinis šveitiklis kūnui - degina kūną kaip reikia, tačiau ir rezultatas yra. Nusipirkau jau antrą pakuotę. Plačiau čia: 

Organic Therapy "Hollywood" cukraus šveitiklis su laimo eikstraktu - labai patiko, gaila, kad parduotuvėse jo daugiau nerandu.  Plačiau čia:

Dolce milk kūno šveitiklis su pieno baltymais ir abrikosų ekstraktu- labai malonus kvapas, tačiau konsisitencija per švelni, man patinka kūno šveitikliai, pagaminti cukraus arba druskos pagrindu. Plačiau čia:




Eveline Biusto kremas Push UP - pradžioje naudojau kaip krūtinės kremą, krūtinė sustangrėjo, tačiau, man taip atrodo, sumažėjo... ;-( sunaudojau iki galo ant celiulito paveiktų vietų. Plačiau čia:

Eveline Anticeliulitis kremas visų tipų odai - patiko šaldantis efektas, rezultatas irgi yra, tačiau dabar nusipirkau Planetos Organikos gelį, ten šaldomasis efektas dar stipresnis ir su Planetos Organikos deginančiu kūno šveitikliu tobulas derinys.

Baltos terpentino vonios - kol kas apie terpentino vonių poveikį aš dar nepasakojau, nes noriu padaryti visą kursą ir tada pasidalinsiu nuomone.



Kaip visada dažiau plaukus su L'oreal casting Cream Gloss plaukų dažais, bet kitą kartą noriu išbandyti L'oreal prodigy plaukų dažus, jau nupirkau tokią pats spalvą. Lauksime rezultato... Plačiau čia:

L'oreal perference plaukų balzamas, puikiai tinka atgaivinti plaukus po dažymo... surenku pas draugės, pas mama... nes pati nedažau plaukų su Perference dažais, jie man per stiprūs.

Skin Food veido diskai- naudojant losjoną, labai patinka, nes losjono sąnaudos mažėja, geriau perduoda losjono konsisitenciją. Gauti dovanu labai seniai iš www.testerkorea.com saito. Pati nepirkčiau, nes kainuoja nemažai.


Gražios pirmos vasaros dienos...

-Aliona-





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig