2014 m. lapkričio 30 d., sekmadienis

Šį mėnesį pabaigiau....



Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytoja, šiandien mėnesio paskutinė diena, todėl noriu papasakoti apie pasibaigusius produktus, jų šį mėnesį labai daug, tiesiog noriu pabaigti viską, kas stovi vonioje, ir tik tada pradėti naujus...




Green Pharmacy vonios putos su rožių ir žaliosios arbatos ekstraktu -naudojasi labai taupiai, kas mėgsta rožės, tikrai įvertins putų kvapą. Tačiau man labai patiko tos pačios linijos vonios pienelis. Po jo naudojimo oda pamaitinta, net kremo nereikia, o po vonios putų kremas yra būtinas,

Nauja Eco Hysteria plaukų ir kūno priežiūros linija, buteliukai atrodo labai žaismingai produktai geri, sudėtis prie natūralių. Šampūną pirkau Vilkpėdės bazėje, tačiau jums papasakoti nespėjau. Rusijoje pripirkau kitų šios linijos produktų, tai pat ir šampūnų, net du buteliukus. Mano šampūnas dažytiems plaukams, kvepia saldainiais. Plaukai po naudojimo minkšti, gražiai blizga ir lengvai šukuojami.

Bielita Viteks Dead Sea Kūno šveitiklis - pasibaigė labai greitai, vis dėl to, aš mėgstu druskos ir cukraus pagrindu pagamintus šveitiklius, šitas su abrikoso kauliukais. Daugiau nepirksiu.
Plačiau čia:


Grožio parodoje Kaune aš nusipirkau net 3 Rich plaukų šukas, todėl senas galiu išmesti.

Bielita Color Lux atspalvį suteikiantis balzamas. Spalva platininė blondinė- jau kelis mėnesius dažau plaukus tik šituo balzamu ir esu labai patenkinta, plaukai atrodo sveikesni, mažiau lūžinėja, o atspalvis išsilaiko iki 2 savaičių. Plačiau čia:




Kaip visada, dažau plaukų šaknis Estel milteliais. Naudoju tik 6%oksidantą. Plačiau apie plaukų ir šaknų dažymą galima perskaityti čia:

CHI Priemonė giluminiam plaukų atstatymui Silk Infusion  - labai patiko, plaukai tikrai naudojant šią priemonę buvo gražesnį, tačiau nustojus naudoti, viskas kaip ir buvo, priemonė suteikia tik vizualinį efektą. Būtinai nusipirksiu dar, tik laukiu kada važiuosiu į Lenkiją, ten kaina tik 6 lt, pas mus žymiai brangiau... Plačiau čia:

Green Pharmacy Liquid Silk (serumas plaukų galiukams) - labai gera plaukų priežiūros priemonė, irgi gerina plaukus tik vizualiai, bet kartais ir tokios priemonės reikalingos ir labai praverčia. Po jos naudojimo plaukai lygesni, šilkiniai ir neapsunkinti. Plačiau čia:




O'right rinkinys plaukų atstatymui netiko mano plaukams, jis skirtas plaukams po cheminio sušukavimo, todėl galiu pasakyti, ne mano produktas. Būtinai išbandysiu tokį pat rinkinuką skirtą plaukams po dažymo ir balinimo, nes visi O'right produktai labai geros kokybės, natūralios sudėties ir  atstato plaukus.

Green pharmacy kūno šveitiklis su argano aliejumi - labai patiko, šveitiklis labai gerai nušveičia ir švelniai poliruoja kūno odą, nuplaunant šveitiklį vandeniu, jis virsta pieneliu. Aš dar turiu tokį pats kūno šveitiklį su rožių ir žaliosios arbatos ekstraktu, galiu pasakyti, būtinai pirksiu dar ne vieną.

Melisa Maitinamoji plaukų kaukė su kviečių gemalų aliejumi ir alavijų ekstraktu - labai gera plaukų kaukė, tačiau kvapas ne alijošiaus, ko tikėjausi aš, o kokosų. Plačiau čia:




Organic Shop dušo gels su makadamia aliejumi - dušo gelio kvapas pistacijų, spalva šviesiai žalia, konsisitencija kreminė. Paprastas dušo gelis, daugiau tikrai nieko pasakyti negaliu, gal dėl to, kad man aplamai nepatinka Organic shop produktai...

Organic Therapy prausimosi putos veidui- aš labai dažnai veido valymui naudoju putas, jos švelniai nuvalo nešvarumus, makiažą, o Organic Therapy putos turi nuostabų aromatą, švelnią konsisitencija ir nesausina veido. Plačiau čia:

Cistaja linija kūno gelis nuo celiulito - mano mėgstamiausias produktas, puikiai tinka žiemai, nes turi šildomąjį poveikį. Jis nedegina, kaip kiti kūno kremai, o tiesiog maloniai šildo. po jo naudojimo celiulitas matomas mažiau, o oda lygesnė. rekomenduoju išbandyti. Plačiau čia:

Šnekant apie dezodorantus, aš naudoju tik vyriškus, mano mėgstamiausias Old Spice su švelniu Whitewater kvapu. Ištikima jam daugiau nei 4 metai.




Pasibaigė (išdžiuvo) Missha 4d mascara blakstienų tušas, man jis labai patiko, gerai dažydavo blakstienas, naudojant jį mano blakstienos buvo ilgos, gražios ir tankios, tačiau po kurio naudojimo laiko jis pradėjo sausėti, kol galiausiai neišdžiuvo. Būtinai pirksiu dar, geras tušas už labai mažą kainą. Plačiau čia:

Mizon Snail Repair eye cream - nepatiko, nes labai stipriai džiovina paakių zoną, po naudojimo, oda aplink akis labai sausa, net maskuojamą priemonę užtepti neįmanoma. Nerekomenduoju.

Eveline SOS Koreguojamoji želė probleminiai odai nuo spuogų - gera ir veiksminga priemonė nuo spuogų, kai jau spuogas yra, padeda sumažinti niežėjimą ir spuogas praeina per 2 -3 dienas, kai spuogo dar n4ėa, bet jausmas kad jis bus atsiranda... ;-) rekomenduoju naudoti Mizon priemonę nuo spuogų. plačiau apie Eveline priemonę čia:

Organic Therapy gaivinamoji rutulinė želė paakiams su kofeino ekstraktu  - labai patiko toks paakių kremo-gelio variantas, rutuliukas padeda atgaivinti paakių zoną, puikiai drėkina ir kovoja su nuovargio žymėmis. Jeigu dar nebandėte paakių priemonės su rutuliuku, rekomenduoju išbandyti... super geras sumanymas. Plačiau apie Organic Therapy priemonė skaitome čia:




Apie dantų pastas galima perskaityti mano įraše čia:

Noriu tik paminėti, kad anksčiau visada pirkdavau dantų šepetukus su anglies ekstraktu, dabar nusipirkau su auksu jautrioms dantims, jokio skirtumo nepastebėta.




VEIDO PRAUSIKLIS-KAUKĖ „SAULĖ“ brandžiai odai- aš prausiklį naudojau vietoje valomųjų kaukių, rezultatas tikrai nuostabus, sudėtis natūrali ir užtenka ilgam. Plačiau čia:

Planeta Organica Marakujos aliejus kūnui ir veidui - puikiai tinka veido ir plaukų priežiurai, veidui - naudojau masažui, arba po gyliai valančių kaukių, o plaukams - vietoje kaukės nakčiai. Plačiau čia:

Marmozel Pievų gaivinantis vanduo veidui ir kūnui - aš turėjau mėginuką, todėl aprašyti produktą labai sunku. Galiu pasakyti tik tiek, kad labiau tinka riebiai odai ir kvapas žolės.

Uoga Uoga "Purvinoji Undinėlė" veido kaukė - labai patiko natūralios Uoga Uoga kaukės, jos gerai ir gyliai valo veidą, drėkina ir maitina. Vienintelis minusas- trumpas galiojimo laikas. Plačiau čia:

Ambroozja rankų kremo mėginukas - labai įdomus produktas, konsisitencija grūdėliai. Būtinai nusipirksiu pilną įpakavimą kad parodyti jums.

Faerie Organic veido šveitiklis Twiggy  - nuostabus veido šveitiklis, labai švelniai valo veido odą, maitina ir drėkina. Dabar rinkosi kurį iš siūlomo Faerie Organic produkto asortimento dar išbandyti. Plačiau čia:

Faerie Organic Mineral pudros mėginukas. Galiu pasakyti tik tiek, kad faerie Organic geriausia mano bandyta mineralinė kosmetika, puikiai maskuoja, natūralios sudėties ir nekemša porų. Plačiau čia:



Garnier Moisture Match veido kremas - silikonai, silikonai, silikonai... ir nieko daugiau, nerekomenduoju.

VIVI pelynų kremas mažinantis raudonį labai patiko, gera neriebi konsisitencija, gerai sutraukia poras ir turi malonų kvapą, dabar mąstau kurį kremą įsigyti Avokado ar Pelynų... abu patiko.

VIVI BB1 drėkinamasis kremas su atspalviu, man nelabai patiko, puikiai tiks sausai - normaliai odai.

Labiausiai patiko VIVI įdegio kremas su mango ekstraktu- nuostabus mango kvapas, vieno mėginuko užtenka vienam kartus, įdegis tikrai tamsesnis, o kremo sudėtis natūrali. Rekomenduoju atkreipti dėmesį.

Loreal Revitalift naktininis kremas - man labai patiko šį kremų liniją, tik galvoju tokius stiprius kremus man naudoti kol  kas ankstoka.



Šaltuoju sezonu aš pastoviai namuose deginu žvakes, man labai patiko Mildos dovanotą žvakė "Banana Pudding" - labai malonus saldus kvapas, visos kitos žvakės pirktos iš Ikea, tačiau nors kvapas parduotuvėje stipriai jaučiasi, namuose, kai degini žvakę kvapo beveik nėra, vienintelė žvakė su stipriu kvapu - su raudonom uogom. 

Kaip sakoma tuščia vieta ilgai tuščia nebūna, rytoj šnekėsime apie naujus produktus... pažadu, bus labai įdomu. Šiandien aš noriu dar papasakoti apie Cyber pirmadienio nuolaidas ir apie Catrice veido bazės (poroms maskuoti ir žalią - raudoniui mažinti)










SHARE:

9 komentarai

  1. Mane labai gundo Eco Hysteria plaukų priežiūros priemonės, pasiskaitinėjau internete, jų sudėtys atrodo labai gerai :) Beje, kur perkate Green pharmacy? Elevitoj, kai buvau paskutinį kartą, tai labai mažas pasirinkimas jų produktų pasirodė.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Green Pharmacy perks Eurokos parduotuvėje, ten yea plaukų aliejai, serumas, neseniai pirkau Green Pharmacy Micelini vandenį (rekomenduoju Outlet parko eurokos, ten suteikiama 20% nuolaida), jeigu reikia kūno priežiūros priemonių - tada Elevita (nes pastoviai nuolaidos) arba Martnina (ten rusiškas Green pharmacy), bet pagamintas Lenkijoje, tik pavadinimai rusiški, jokio skirtumo tikrai nėra.

      Panaikinti
  2. O kodėl naudojate tik vyriškus dezodorantus?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jie ilgaiu apsaugo nuo prakaito ir vieninteliai nepalieka žymių ant drabužių.

      Panaikinti
  3. O būtent Old Spice tik naudojate Whitewater?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai patiko postas :) O'right plaukų atstatymo rinkinuką ir aš turėjau, berods žalią, man nepatiko, nes labai apsunkino plauką, paliko toks kaip riealuotas po to.
    Dantų šepetėliai tokie kaip pas mane, tik juodus naudoju, visai patinka :)
    Dar įdomu dėl Old spice buvo, reikės ir man išbandyti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Smagu, kad patko... ;-) aš žiūrėjau youtube apie o;riht, ten visą procedūra, ką ir kaip reikia daryti, kaukė 3 ar 4žingsnis, tada suprantama, kad isos priemonės veika, o vien kaukė tikrai neveiksminga... ir plaukai riebaluoti leika, nes mes neteisingai naudojam... ;-) Būtinai išbandylite, nes dėmesio vertas Old spice produktas... ;-) patikrintas stresu ir karstu oru... ;-)

      Panaikinti
  5. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig