2014 m. gruodžio 30 d., antradienis

Šį mėnesį pabaigiau...


Kap aš ir žadėjau, šiandien mes pašnekėsime apie pasibaigusius produktus. Šį kartą pasibaigusių produktų ne taip daug, nes mano vonioje dar liko apie 6-8 produktai ant dugno... Todėl sausio mėnesį bus labai daug pabaigtukų, taip pat šį mėnesį buvo labai daug mėginukų, aš nenoriu rašyti atskiro atsiliepimo apie juos, vieno mėginuko neužtenka nuomonei suformuoti, bet porą žodžių ir pirmus įspūdžius aprašyti vis dėl to norisi, todėl nusprendžiau tai padaryti čia..



Gavosi taip, kad dažyti plaukus teko net du kartus, norisi prieš šventes atrodyti gražiai ir be ataugusių šaknų... 
Mano plaukų dažymas prasideda nuo ataugusių šaknų dažymo. Jau labai seniai tam naudoju Estel miltelius. Plačiau apie plaukų dažymą čia:

Pirmą kartą aš dažiau su Bielita balzamu Platininė blondinė, jis negadina ir nedžiovina plaukus, spalva gaunasi labai graži ir pilkšva, be violetinio tono. Plačiau čia:

Estel plaukų dažai Celebrity, be amiako, spalvos 10.1 ir 10.10. Aš maišau atspalvius tarpusavyje, gaunasi labai graži pilka spalva, puikiai nudažo geltoną atspalvį.



Love2Mix Organic plaukų šampūnas su mango ir avokado ekstraktais ir laminavimo efektu pažeistiems plaukams - labai geras šampūnas, nuostabus mango kvapas, sudėtis iš natūralesnių Tinka sausiems ir pažeistiems plaukams. Gaila, kad plaukų balzamo su laminavimo efektu nėra mūsų parduotuvėse. Labai norėčiau išbandyti ir jį. Plačiau čia:

Bielita Dentavit burnos skalavimo skystis - nepatiko, labai aitraus skonio.

Green Pharmacy kūno šveitiklis su rožių ir žalios arbatos ekstraktais- nuostabus produktas, rekomenduoju išbandyti. Aš dar nesu bandžiusi kūno šveitiklių. kurie po panaudojimo ant kūno virsta pieneliu, puikiai drėkina, maitina ir švelnina odą. Green Pharmacy kūno šveitikliai būtent tokie. rekomenduoju išbandyti. Plačiau čia:


Natura Siberica Pušų vonios ekstraktas - labai tirštos konsistencijos, nudažo vandenį tamsiai rudai, kvapo beveik neturi. Gamintojas rašo kad ekstraktas padeda atsipalaiduoti, detoksikuoja ir padeda kovoti su celiulitu. Manau reikia panaudoti ilgesnį laiko tarpą tam, kad suprasti ar jis veikia ar ne, man buteliuko užteko tik 5 procedūrom, Lietuvoje jo nėra, todėl procedūrų pratęsti nepavyko...

Fitness body Floresam kūno gels nuo cellulito, aš jau rašiau apie šios linijos priemones čia, apie šią priemonę papasakosiu jau greitai savo bloge.

Gold Collagen - buteliukas atkeliavo su lookfantastic.com grožio dėžute, tiesą sakant, aš nustebau kad tai gėrimas, visų antrą, reikia gerti minimum dvi savaites, todėl nei poveikio ir rezultato aprašyti negaliu.

Gliss Kur Ultimate Repair momentinio poveikio plaukų kaukė - visada perku jeigu reikia imti su savimi į kelionę, kaip jau rašiau užima mažai vietos ir suteikia švelnumo ir lygumo plaukams. Plačiau čia:


Ne vieno mėnesio be Korėjietiškų dantų pastų, tiesą sakant dabar aš testuoju Ecodenta Ekologiškas Lietuviškas dantų pastas. O apie Korėjietiškas plačiau čia:



Agafjos rankų ir kūno muilas su kedro ekstraktu visada yra mano vonioje, man jis labai patinka. Kaina nedidelę, naudojasi labai taupiai, sudėtis natūrali. Rekomenduoju išbandyti. Mano "must have"




Šaltuoju sezonu aš deginu namuose žvakes, man labiausiai patinka IKEA žvakės, jų kaina nedidelė, o kokybė labai gera. Aš bandžiau pirkti per išpardavimą Maximoje parduodamas žvakes, jų kokybė žymiai prastesne.


Garnier Moisture Match veido kremas, silikoninės konsistencijos, drėkina labai silpnai, gali kimšti poras.

L'oread Skin perfection - rožinės spalvos kremo masė, irgi sudėtyje silikonai, aš net poveikio nesupratau. Tikrai nepirkčiau.

Garnier Pure Active - nuostabi Garnier priemonė nuo spuogų ir uždegimų, gerai valo veido poras, suteikia veidui gaivumo, aš naudojau kaip kaukę.

Bourjois Bio detox Organic kreminė pudra, spalva53, labai patiko, vidutinio maskavimo, spalva man tiko idealiai, laikosi visą dieną. Kol kas daugiau ką nors pasakyti labai sunku po kelių panaudojimų.

Palmolive dušo žele su kavos ekstraktu. Fantastiškas dušo gelio kvapas: kava su karamele, konsisitencija kreminė su kavos dalelėmis. Gailiuosi kad nenusipirkau Rusijoje, nes pas mus tokios dušo želės nėra.

Garner Body Oil Beauty kūno kremas- kvapas labai stiprus, konsisitencija kreminė, tiršta, gerai drėkina ir maitina kūno odą, kol kas Lietuvoje nėra.





Purederm momentinio poveikio veido kaukė su sraigių ekstraktu - prieš Kalėdas reikėjo atrodyti labai gražiai,  kaukė akimirksniu sutraukia poras, ištrina raukšleles, veidas gražus, lygus ir pailsėjęs. Jau seniai nemačiau šių kaukių Lietuvoje. Pati pirkau Rusijoje. Plačiau čia:

Mėginukai iš "Pienės Pūkas". Aš bandžiau veido kremą su arbatmedžiu ir veido kremą su vitaminais. Su arbatmedžiu patiko ir tiko mano veidui labiau, su vitaminais per riebus.

Rasa rankų kremas su kavos ekstraktu - kvepia tikrai ne kava, kvapas saldokas, grietinėlės su plombiriniais ledais, sudėtyje silikonai. Kremas gerai įsigeria, palieka apsauginė plėvelę ant rankų, Man rezultatas patiko, vaikinas iš karto nuėjo nusiplauti rankų.

EveryDay Minerals pudros mėginukas- nepatiko, ant mano veido per valandą patamsėja. 

It's skin Prestige Creme Ginseng - Korėjietiškos kosmetikos anti -age creme mėginukas. Turėjau tik vieną mėginuką, ten buvo toks mažas kremo kiekis, kad ir ką nors parašyti labai sunku.

Ambroozija veido emulsija "Jorilė" labai patiko, kitas mano Ambroozijos pirkinys naujais metais bus "Jorilė".

Etude House Face condittioning cream light - labai patiko, švelniai drėkina veidą, galima naudoti kaip makiažo pagrindą.

Holika Holika naktinė veido kaukė su raudono vyno ekstraktu - Tai labai įdomi Korėjietiška veido priežiūros priemonė, naktinė kaukė, kurią reikia naudoti visai nakčiai. Kvapas - vynuogių sulčių, konsistencija - želė, labai lengvai pasiskirsto, sudėtyje yra alkoholis, po naudojimo veidas gaivesnis ir  lygesnis, poros tampa mažiau matomos, veido neriebina.




Žiedė rugiagėlių hidrolatas - nuostabus, natūralūs produktas, išsaugojau buteliuką, nes su juo taikoma 20% nuolaida naujam buteliukui. Plačiau apie hidrolatą ir jo naudojimo būdus čia:

Revivor plaukų serumas - nepatiko, riebina mano plaukus. Plačiau čia:

Lancome Visionnare  veido serumas, man kemša poras. 

Natura Siberica rankų kremas - per riebus ir labai sunkiai įsigeria. Nepatiko.

Tvarkant lentynas radau labai daug tuščių kvepalų mėginukų. Visi kvepalų mėgėjai puikiai žino, kad neužtenka pauostyti nišinius kvepalus prieš pirkimą, kvepalai keičia kvapą priklausomai nuo oro sąlygų, temperatūros, sezono ir jūsų odos, todėl aš visada prieš pirkimą nusiperku supermamos kvepalų mylėtojų forume kelis lašus susipažinti su kvapu, jeigu tinka, tik tada perku visą buteliuką.


Garnier BB kremo mėginukas - aš Garnier kremą bandžiau prieš gerus metus, nusprendžiau išbandyti dar kartą, gal mano veido reakcija bus kitokia... Galiu pasakyti, mažai kas pasikeitė. Mano atsiliepimas čia:

Acqua di Parma vyriškų kvepalų mėginukas- tvarkiau lentynas ir atradau jau pasibaigusį mėginuką. Mano kolekcijoje yra keli Acqua di Parma vyruškų odekolonų buteliukai, man jie labai patinka, tačiau Essenza kvapas man buvo per stirus, tikrai vyriškas.... ir tinka tik vyrams...

Tokie buvo mano pasibaigusieji produktai...
















SHARE:

1 komentaras

  1. Great bunch of goodies! The sugar scrub sounds lovely...I love body scrubs.

    Keisha xo
    www.chrysalisgals.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig