2015 m. gruodžio 2 d., trečiadienis

Pabaigiau 2015.11




Labas rytas, mano brangieji, atėjo laikas papasakoti jums apie pasibaigusias kosmetikos priemones, jų šį mėnesį buvo kaip niekada daug, net netilpo į mano 'pabaigtukų' dėžę vonioje.


Oriflame My Naked Truth tapo mano mėgstamiausiais kvepalais, mane labai užkabino jų kvapas. Gaila, kad pasibaigė.

ORLY cutique gelis jau išdžiuvo iš senumo, paskutiniu metu naudoju tik ANNY nagų priežiūros priemones, todėl darant tvarką pamačiau, kad jau laikas atsisveikinti.

Lush Do not look at me - tobula mėlynos spalvos valomoji veido kaukė, gerai valo poras, tačiau neišdžiovina veido odos. Ar pirksiu dar? Tikrai taip, tačiau pirmu numeriu stovi CUPCAKE.

REF sausas šampūnas patiko man žymiai labiau, nei Batiste, tačiau jo kaina labai aukšta, todėl pabandysiu pabaigti dar turimus, o po to pagalvosiu apie naujo buteliuko pirkimą.

STARSKIN veido kaukės - nepatikėsime, bet aš šitas kaukes dar pirkau papildomai, nes man patiko jų staigus ir greitas efektas. Tobulas dalykas prieš renginius atgaivinti veido odą. Man patiko būtent mėlynas kaukės variantas, kitos labai didelio įspūdžio nepadarė.


Tobulas, tiesiog tobulas Juvena veido kremas, kaukė patiko žymiai mažiau (alkoholio kvapas labai stiprus, dirgina veido odą), labai gaila, kad pasibaigė, tačiau tai labai gera proga tęsti kitų kremų testavimus. Apie Juvenos kremo pirkimą aš galvoju labai rimtai.

Biokosmetikos hialurono rūgštį naudoju profilaktiškai, man patinka jos stangrinamasis poveikis, tačiau jeigu veidas labai sausas, priemonė gali sausinti dar labiau.

Tai mano mėgstamiausias plaukų aliejus iš Oriflame Oleo linijos, o patikėkite, aliejų išbandžiau labai daug: Nuo Kerastase iki Syoss. Šitas buvo tobulas - tirštas, gerai maitina plaukų galiukus, kvepia rožėmis, kaina nėra labai didelė.

Aš pasistengiau damušti savo turimus rožių hidrolatus: Marmozel ir Natural Supply, Marmozel man patiko žymiai labiau, nes  kvapas ir poveikis kitokie. Rožių vanduo tiesiog vanduo, nerekomenduoju.

Lancome Genefique mėginukas, man labai patiko imti šią priemonę su savimi, nes namuose naudoju didelį įpakavimą.

Na ir čia atsakymas, kuris rankų kremas man patinka labiausiai - Ambroozija Indraja, tobulas kvapas ir poveikis. Rekomenduoju.


Šį mėnesį aš stengiausi pabaigti viską, kas eina į pabaigą. Būtent todėl tiek visokių pabaigtukų susirinko. H&M kosmetika sulaukė labai didelio populiarumo, nors mes nieko negavome testavimui (kas be galo keista), aš pati nusipirkau kelias priemones pabandymams. Viena iš jų Rose Reverie dušo želė, man labai patiko priemonės kokybė ir tai, kad ji pagaminta Švedijoje, tačiau Vilniuje HM kosmetikos lentynos jau beveik tuščios, kada atkeliaus papildymas neaišku. Noriu išbandyti kokį nors kitą variantą, tačiau kūno kremas dar beveik pilnas stovi lentynoje.

Ir tegul visiems nepatinka Syoss plaukų priežiūros priemonės, aš atradau savo -Syoss restore naktinė plaukų kaukė labai tiko ir patiko mano plaukams, vienintelis minusas - po kelių naudojimo šiaudelis nepasiekia produkto, todėl tenka atidaryti buteliuką ir kratyti, o taip visa vonia būna ištepliota kauke.

VIVI dušo želė paliko labai gerą įspūdį, todėl mielai išbandysiu naujieną - su bambukais. Ar matėte naujus VIVI prabangius kvepalus? kaina kaip Byredo ir netoli Amouage.

Aš vis pasakoju, kaip faina prisiminti kelionę vonioje naudojant Korres Santorini dušo želę. Kai būsite Graikijoje, rekomenduoju susipažinti su Korres kosmetika, galima nusipirkti ir Lietuvoje, tačiau ten ir emocinis prisirišimas ir kainos malonios.


Aš labai mėgstu Planeta Organica kūno priežiūros priemones, jos geros kokybės, o kaina nėra labai jau didelė. Praeitą mėnesį aš atradau vonios druską, tobula, tiesiog tobula. Supirkau visus likučius Vilkpėdės parduotuvėje.

Secret of Arctica gavau dovanu iš Maskvos, tai naujoji Planeta Organica kūno linija, man patiko, nors kvapas nėra labai malonus, o konsistencija skysta, kūno šveitiklis labai gerai ir švelniai poliruoja kūno odą.

Dar viena tobula priemonė - Thai SPA vonios putos, kvapas labai stiprus, saldokas ir gerai atpalaiduoja vakarais.


Dar vienas Planeta Organica kūno šveitiklis France, man kvapas visiškai nepatiko, tačiau norėjau išbandyti visus įmanomus variantus, juolab pirkau su didele nuolaida.

Acetone with Oil nagų lako valiklis - pirktas Graikijoje, patiko, nes gerai nuvalo nagų laką ir nedžiovina nagų. Panašų variantą radau Rygoje, Droge. Irgi su aliejais, poveikis labai panašus.

Eveline Serumas su celiulito su šildomuoju poveikiu. Aš pastoviai naudoju priemones nuo celiulito, nes tikiu, kad priemonės kartu su probleminių vietų masažu veikia geriau negu nieko. Žiemos sezonu aš pradedu naudoti šildomas priemones, viena iš mėgstamiausių - Eveline, tačiau Čistaja Linija irgi nenusileidžia, manau ji man patiko labiau.

Cleanic Deo servetelės visada mano rankinėje, mašinoje, visur. Jas patogu naudoti,  jos kvapnios ir puikiai susitvarko su užduotimi: arba naikina prakaitą, arba nuvalo makiažą, arba atgaivina veidą, arba nuvalo rankas.



Korėjietiškos dantų pastos jau labai ilgai gyvena mano kosmetinėje ir vonioje, ne į ką neiškeisiu.

Jau pastebėjote kelis mėginukus, tai buvo Lush CUPCAKE veido kaukė, kuri idealiai tiko mano veido odai, gerai ir švelniai valo, mažina spuogų atsiradimą ir nesausina, turi labai malonu šokolado kvapą. Tik pabaisiu savo šviežias kaukes, būtinai nusipirksiu ją. Dar viena LUSH kaukė Asia, kvapas man nelabai, tačiau kaukė labai gerai drėkina ir stangrina veido odą, suteikia momentinį efektą. Ir paskutinis mėginukas Skincode tonizuojantis losjonas, labai gerai valo ir pabaigia odos valymo procesą, tačiau turi vos jaučiamą alkoholio kvapą.



Nežinau, kas atsitiko mano plaukams, atsirado geltonai-oranžinis pigmentas, kurio tiesiog neįmanoma uždaryti. Dažau tais pačiais dažais ir miltukais, viską darau tą patį, rezultatas - oranžinės spalvos šaknys. Kažkoks stebuklas, vakar jau nusipirkau kiek tamsesnius dažus, bandysiu taip, nes su paprastais nieko, galiukai šalto atspalvio, o šaknys oranžinės arba ryškiai geltonos spalvos. 

Ką noriu pasakyti apie Gosh plaukų dažus, man nelabai, nes gamintojas žadėjo pilką pigmentą, o pigmentas buvo rožiniu, tai geltonumo jis nenuima, taip pat tragiškai smirda ir labai skystos konsistencijos. Be galo patiko aliejinio pagrindo balzamas. Gosh atstovai, jeigu jus mane girdite, pagaminkite tokį pat balzamą, aš jį pirksiu pastoviai.

Tokie buvo mano pasibaigę produktai, tikiuosi ką mėnesį bus dar daugiau, nes stengiuosi link naujųjų metų sutvarkyti lentynas ir pagaliau parodyti savo kosmetikos asortimentą jums.
















SHARE:

4 komentarai

  1. Oi kaip laukiu tavo kosmetikos asortimento!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man žinok po supermamos forumo dar liko kompleksų, todėl kažkaip vis vengiu kelti ;-)

      Panaikinti
  2. O man don't look at me visiskai neivalo poru, bet uztat labai gerai maitina oda :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jo, jis tikrai nesausina, man gerai pravalo, bet geriausiai CupCake, tobula kaukė.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig