2014 m. liepos 27 d., sekmadienis

Šį mėnesį pabaigiau...





Prabėgo dar vienas mėnuo, todėl skubu pasidalinti nuotraukomis kas pasibaigė šį mėnesį:


Pradėsime nuo plaukų ir kūno priežiūros priemonių, kurios pasibaigė  šį mėnesį:

Banka Agafjos stangrinamasis kūno aliejus. Aš pradėjau darytis probleminių vietų masažus, todėl šį mėnesį pabaigiau beveik visus masažui skirtus produktus. Rezultatas stangresnis kūnas. Agafjos masažinis aliejus labai geras pasirinkimas. Kaina-kokybė. Tačiau kvapas ne itin malonus (kmynų ir žolelių, bent jau man0, todėl daugiau šio aliejaus nepirkau. Pasirinkau Naturos Siberikos masažinį aliejų nuo celiulito. Plačiau apie Bankos Agfajos aliejų čia: 

Aptečka Agafji šampūnas su kedro aliejumi ir bičių vašku - puikus variantas po plaukų balinimo ar dažymo. Iš karto nuima galvos odos niežėjimą, maitina plaukus, o taip pat puikiai nuplauna plaukų dažų likučius. Plačiau čia:

Pagaliau pabaigiau...Kerastase Bain Force Architecte šampūnas tinkamas naudoti tik kartu su kauke, nes šampūnas stipriai valantis, atidaro plaukų žvynelius, o kaukė juos užpildo. Mano šios serijos Kerastase kaukė jau seniai pasibaigė, o šampūnas vis stovėjo. Aš jį pabaigiau su Belitos rinkiniu, bet apie tai papasakosiu plačiau viename iš savo straipsniu. Plačiau apie šampūną čia:


ANGEL ŠAMPŪNAS  SAUSIEMS IR NORMALIEMS PLAUKAMS ir ANGEL KONDICIONIERIUS VISŲ TIPŲ PLAUKAMS- labai patiko, tačiau maži įpakavimai ne itin patogūs naudojimui. Šampūno ir kondicioneriaus likučiais taip ir liko, nes nei išimti, nei išspausti, nei iškratyti jų tiesiog neįmanoma. Plačiau apie juos čia:





Medaus Mixas masažui Planeta Organica - dar viena masažui skirta priemonė, labai patiko kvapas, tačiau konsisitencija per riebi vasarai. Labiau tinka žiemos sezonui. Plačiau čia:

Planeta Organica Dead Sea karštas druskos šveitiklis kūnui -negaliu pasakyti, kad jis labai jau "karštas", tačiau šildo gerai. Puikiai poliruoja kūno odą, maloniai kvepia ir naudojasi labai taupiai.
Plačiau čia:

Love2Mix Organic stiprinantis naktinis kremas kūnui. Organinis irisas ir nakviša - fantastiškas kremas, malonus kvapas. Gaila, kad daugiau nerandu kur pirkti, nes pirkau paskutinį... Plačiau apie jį čia:





Kaip aš jau rašiau, dažais sudeginau plaukus, todėl kaip visada, mano vonioje skubos tvarka atsirado nepakeičiamos plaukus atstatančios priemonės iš Bankos Agafjos Serijos:

BANKA AGAFJI EKSPRES PLAUKŲ KAUKĖ- plačiau apie ją čia:

Banka Agafji šampūnas skatinantis plaukų augimą - plačiau čia:

Pažadu šį mėnesį papasakoti apie kojų priežiūros priemones iš Bankos Agafjos serijos. Perku jau nebe pirmą kartą, rezultatų labai patenkinta. Šį kartą pasibaigė Banka Agafjos pėdų šveitiklis nuo nuospaudų.




Kaip vasaros metu, kai lauke karšta galima sirgti... nežinau, bet aš susirgau.. Bandžiau gydytis vaistais, ir voniomis su druska. Nusipirkau pabandymui Banga Vonios druską Eukaliptas. Galiu pasakyti atvirai, nepatiko, nei kvapo, nei rezultato. Nerekomenduoju.

Terpentino vonių geltonas balzamas- būtinai papasakosiu apie procedūrų kompleksą ir rezultatą. Pažadu. Dabar galiu pasakyti, kad poveikis tikrai yra. 



Estel plaukų dažymui skirtas kompelsas. Apsaugo plaukus dažymo metu. Labai didelio poveikio nepastebėjau.

Loreal Prodigy plaukų balzamas- puikiai atgaivina ir prailgina spalvos gyvavimo laiką. Plačiau čia:

Misha Dong Baek plaukų šampūnas- tikėjausi labai daug, o iš tikrųjų nieko ypatingo už tokią kainą.

Urban Decay akių šešėlių pagrindas. Vienas iš geriausių mano bandytų. Šešėliai laikosi puikiai. Plačiau apie jį čia:

Eveline Touch of cashmere kreminė pudra - labai gera kreminė pudra savo kainų kategorijoje. Mažai maskuoja, tačiau gerai sulygina veido spalvą ir nekemša porų. Plačiau čia:

Kremas nuo pirmųjų raukšlių jautriai odai Coup d'Eclat - puikiai tinka naudojimui vasaros metų nes neriebina odos ir puikiai ją drėkina. Plačiau čia:

Korėjietiškos dantų pastos jau seniai gyvena mano vonioje. Naudoju tik jas. Plačiau čia:

Tony Moly I'am real brightening lotion - vieno mėginuko per mažai, kad susidaryti nuomonę, tačiau kvapas ir konsisitencija labai patiko.

Skin79 sue hydrating fluid -labai malonios, neriebios konsisitencijpos serumas.




TonyMoly Red appletox honey cream - pabandžiau kažkada mėginuką, ir nusprendžiau nusipirkti pilną įpakavimą. Labai patiko rezultatas. Tinka riebiai, spuoguotai odai. Puikiai drėkina ir ramina veido odą. Mažina uždeginus. Plačiau čia:

Orly cutique remover - Mano mas have, tinka ir patinka. Plačiau apie jį čia:

Vichy Idealia Life Serum - puikus kaip makiažo pagrindas. Pagerina odos būklę, oda tampa minkšta ir lygi. Plačiau apie jį čia:

Chanel le volume de chanel mascara - rezultatas ant akių gana neblogas, bet būna ir geriau. Pilno įpakavimo nepirksiu. Plačiau apie jį čia:

Isana nagų acetonas - geriausias iš visų kada nors bandytų.




Mizon Night Repair Seruming Ampoule-  stebūklingas naktinis serumas - tikrai stebūklingas, išnaudojau jau antrą buteliuką, ir nusipirkau naują. Neriebina veido, nekemša porų, veidas lygus ir gražus. Mažiau matomos pigmentinės dėmės. Vienintelis minusas: nepatogus įpakavimas, nes nesimato kiek liko serumo. Plačiau apie jį čia:

Ambroozija Plaukų galiukų aliejus „RAGAINĖ“ pažeistiems plaukams - aš sunaudojau aliejų kaip naktinę kaukę plaukams. Plaukai greičiau auga, tampa sveikesni. Negaliu nepaminėti aliejaus kvapo, jis nuostabus. Plačiau apie jį čia

Planeta Organica migdolų aliejus rankoms- naudojau jį manikiūrui, ir nagų odelėms maitinti. Į jo vietą nusipirkau Argano aliejų pabandymams. Plačiau čia:



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig